ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Αθλητική δράση στην Αλεξανδρούπολη

Αθλητική δράση στην Αλεξανδρούπολη

Την Κυριακή 27/9 θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη για δεύτερη χρονιά, ο πέμπτος αγώνας δρόμου του ΣΕΓΑΣ με την ονομασία Run Greece.

Ο στόχος της διοργάνωσης αυτής, είναι οι κάτοικοι της να φορέσουν τα αθλητικά τους και να βγουν στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης ζώντας την εμπειρία του αγώνα.

Οι συμμετοχές δείχνουν να είναι αυξημένες κατά 30% σε σχέση με της περσινές και προβλέπεται να φτάσουν μέχρι και τις 2.500, ενώ οι αποστάσεις θα είναι στα 5 ή 10 χλμ και για μαθητές δημοτικών σχολίων η απόσταση θα είναι 600μ.

Ο αγώνας αυτός έχει προστεθεί ήδη στην κοινή δράση της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκης Ομοσπονδίας Στίβου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Σπορ που πραγματοποιήθηκε από 7 εως 13/9. Επίσης θεωρείται η πιο κατάλληλη δράση καθώς είναι στο "σταυροδρόμι" δύο ηπείρων και τριών χωρών (Ελλάδα, Τουρκία, Βουλγαρία).

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο πρόγραμμα "RUNNING 4 ALL'', που έχει αξιολογηθεί με 3 αστέρια που πιστοποιεί την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία των αγώνων αυτών. Αυτό θα συμβεί απ ό το 2016 σε όλα τα RUN GREECE, τον Ημι-Μαραθώνιο, αλλά και τον Μαραθώνιο της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ