ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο αγώνα Run Greece

Αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο αγώνα Run Greece
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου "άνοιξαν" οι εγγραφές για τη φετινή διοργάνωση του αγώνα Run GreeceΛάρισα ο οποίος θα διεξαχθεί στο κέντρο της Θεσσαλικής πόλης την Κυριακή 24 Μαρτίου.

Ο αγώνας της Λάρισας διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων ενώ Μεγάλος Χορηγός της σειράς αγώνων Run Greece είναι η WIND HELLAS.

Η φετινή σειρά αγώνων RunGreece περιλαμβάνει επτά αγώνες και ξεκινάει το ταξίδι της από την πόλη της Λάρισας όπου αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 5.000 δρομείς σε όλους τους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης και να απολαύσουν μια μοναδική γιορτή στο κέντρο της πόλης.

Παράλληλα με το RunGreece, στην πόλη της Λάρισας θα φιλοξενηθεί φέτος και το δεύτερο πανελλήνιο πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο.

Οι εγγραφές για τον αγώνα της Λάρισας γίνονται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.run-greece.gr), ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας (Παναγούλη 2, 3ος όροφος).

Από τις 5 Μαρτίου και μέχρι την διεξαγωγή του αγώνα θα λειτουργήσουν γραφεία, εκτός από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, για δηλώσεις συμμετοχής τόσο στα γραφεία του Δήμου Λαρισαίων (Ίωνος Δραγούμη 1) όσο και στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Κουμουνδούρου & Παπαναστασίου).

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές για τον αγώνα της Λάρισας ΕΔΩ

Από το 2017 το Run Greece «τερματίζει» στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, στις 11 Νοεμβρίου 2018, όπου θα πραγματοποιηθεί ο «τελικός» των νικητών συγκεκριμένων ηλικιακών κατηγοριών από τον αγώνα 5χλμ. της σειράς Run Greece. Οι είκοσι νικητές που θα διακριθούν ανά πόλη, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον αγώνα δρόμου ERGO 3χλμ την ημέρα διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Οι αγώνες Run Greece 2018

24/3 Λάρισα

29/4 Ηράκλειο

13/5 Καστοριά

20/5 Ιωάννινα

30/9 Αλεξανδρούπολη

7/10 Πάτρα

14/10 Ρόδος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ