ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

ΑΜΑ 2017: Οι συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

ΑΜΑ 2017: Οι συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μαραθωνίου δρόμου θα γίνει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, Αθήνας.

Οι καλύτεροι Ελληνες αθλητές και αθλήτριες του αγωνίσματος, θα πάρουν θέση εκκίνησης με στόχο την κατάκτηση της κορυφής. Οι περσινοί νικητές σε Άνδρες και Γυναίκες Χριστόφορος Μερούσης και Ράνια Ρεμπούλη θα βρίσκονται στη γραμμή εκκίνησης με στόχο να επαναλάβουν το θρίαμβο τους.

Στους άνδρες έχουν δηλωθεί να πάρουν μέρος συνολικά 126 αθλητές ανάμεσα σε αυτούς ο δεύτερος του περσινού αγώνα, Κώστας Γκελαούζος, ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος στη 15η συμμετοχή του στη διοργάνωση και ο Μιχάλης Παρμάκης, που μετρά ήδη δύο νίκες σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Στις γυναίκες, πέρα από την Ρεμπούλη έχουν δηλωθεί οι Σοφία Ρήγα, Μάγδα Γαζέα, Ντενίζ Δημάκη και Σόνια Τσεκίνη και φαίνεται πως θα γίνει ένας δυνατός αγώνας. Στην αυθεντική διαδρομή αναμένεται να επιστρέψει και η πολυνίκης στο αγώνισμα (επτά φορές νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα) Γεωργία Αμπατζίδου, που μπορεί να έχει σταματήσει εδώ και χρόνια τον πρωταθλητισμό συνεχίζει, ωστόσο, να αθλείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ