Μαλακατές: "Σταματήστε να ασελγείτε πάνω στο κουφάρι του Παναθηναϊκού"

Μαλακατές: "Σταματήστε να ασελγείτε πάνω στο κουφάρι του Παναθηναϊκού"

Με δήλωση του ο Τάκης Μαλακατές κατηγορεί την πλευρά Πλυτά για "πραξικοπηματικές πρακτικές και κάνει λόγο για ασέλγεια πάνω στο κουφάρι του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Μετά τα όσα ειπώθηκαν στη Γενική Συνέλευση όπου η πλευρά του Νίκου Πλυτά ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με εκείνη του Τάκη Μαλακατέ η κόντρα συνεχίζεται και στα δικαστήρια. Όπως σας ενημερώσαμε οι δύο πλευρές έχουν ήδη καταθέσει τις λίστες τους στο Πρωτοδικείο ώστε να αναλάβουν τη διοίκηση του συλλόγου.

Με δήλωση του ο Τάκης Μαλακατές κατηγορεί την πλευρά Πλυτά για "πραξικοπηματικές πρακτικές και κάνει λόγο για ασέλγεια πάνω στο κουφάρι του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Σημείο προστριβής των δύο πλευρών αφορά την ημερομηνία εκδίκασης από την Πρωτοδίκη. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η πλευρά του Τάκη Μαλακατέ, ο Νίκος Πλυτάς πήρε δικάσιμο για την Παρασκυεή (27/4) χωρίς ωστόσο να ενημερωθεί η έδρα για την ύπαρξη και δεύτερου υποψήφιου. Έτσι, μετά τις απαραίτητες ενέργειες που έγιναν από την πλευρά του πρώην εφόρου του τμήματος βόλεϊ γυναικών την ερχόμενη Τετάρτη θα εκδικαστεί και η λίστα του Τάκη Μαλακατέ.

Αναλυτικά η σχετική του δήλωση: "Ενημερώνουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού Α.Ο ότι για ακόμα μια φορά με πρακτικές που δεν εκπροσωπούν τον ιστορικό μας Σύλλογο κάποιοι θέλησαν να παίξουν παιχνίδι εις βάρος του Ομίλου.

Συγκεκριμένα μια ημέρα μετά τη Γενική Συνέλευση κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο η λίστα της κίνησής μου –όπως είχα ενημερώσει το σώμα- ενώ το ίδιο έπραξε η μεριά Πλυτά με δική της λίστα.

Με τρόπο που εγείρει πολλά ερωτηματικά, η εκδίκαση της λίστας Πλυτά κατάφερε να πάρει δικάσιμο την Παρασκευή (27/04) εν αγνοία όλων καθώς η έδρα δεν ενημερώθηκε εσκεμμένα ότι υπάρχει και άλλη λίστα για το Πρωτοδικείο παρόλο που ήταν γνωστό.

Για το λόγο αυτό και ενεργήσαμε άμεσα, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να γίνει ανάκληση της όποιας απόφασης και την Τετάρτη 2 Μαϊου να εκδικαστεί και η δική μας λίστα ώστε η πρωτοδίκης να βγάλει προσωρινή διοίκηση.

Αποδοκιμάζουμε απερίφραστα τέτοιες «πραξικοπηματικές» πρακτικές που δεν συνάδουν με το ήθος και την ένδοξη ιστορία του συλλόγου και δημιουργούν πολλά ερωτήματα για τα κίνητρά της και την εμμονή κάποιων να διατηρήσουν κατ’ αποκλειστικότητα την καρέκλα, παρά την καθολική αποδοκιμασία για τα πεπραγμένα τους στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση.

Σταματήστε να ασελγείτε πάνω στο κουφάρι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΤΕ

Οι δύο παρατάξεις για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24