ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάλαντα από αθλητές Special Olympics στον Βασιλειάδη

Κάλαντα από αθλητές Special Olympics στον Βασιλειάδη

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσαν οι Γιώργος Βασιλειάδης και Ιούλιος Συναδινός από αθλητές των Special Olympics, σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός υποδέχτηκαν τους αθλητές των Special Olympics, οι οποίοι τους τραγούδησαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές και δώρα σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα.

Τους αθλητές συνόδευε αντιπροσωπεία των Special Olympics Hellas με επικεφαλής τον Πρόεδρο Διονύση Κοδέλλα.

Κάλαντα από αθλητές Special Olympics στον Βασιλειάδη

Απευθυνόμενος προς τους αθλητές ο κ. Βασιλειάδης είπε: "Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή που σας έχουμε σήμερα κοντά μας. Σας ευχαριστώ που με βάλατε στην οικογένειά σας".

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός τόνισε: "Τα Special Olympics είναι από φέτος αθλητικό σωματείο και απολαμβάνουν τα προνόμια όλων των υπολοίπων αθλητών. Και αυτό ήταν χρέος μας να το κάνουμε. Δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια. Υπάρχουν Έλληνες πολίτες με ίδια δικαιώματα, με ίδιο δικαίωμα στη ζωή. Και εμείς όσο είμαστε εδώ και αντέχουμε θα το διασφαλίζουμε για να φέρνουμε πρώτα απ όλα χαμόγελα στις καρδιές των παιδιών μας, στις καρδιές των γονιών μας".

"Θα είμαι συνέχεια δίπλα τους όπως είμαστε δίπλα σε όλους τους Έλληνες αθλητές, με τα προβλήματα με τις γκρίνιες που υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν διότι οι γκρίνιες μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι, αλλά μόνο έτσι, μόνο σε αυτό το πνεύμα μπορούμε να χαράξουμε μια νέα σελίδα για την Ελλάδα. Μόνο με σχέσεις ειλικρίνειας, με σχέσεις κατανόησης, με σχέσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν όλους μαζί να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα. Και νομίζω ότι σε αυτή τη Γενική Γραμματεία είναι κάτι που μέρα με την ημέρα το κατακτάμε".

Κάλαντα από αθλητές Special Olympics στον Βασιλειάδη

Ο πρόεδρος των Special Olympics Διονύσης Κοδέλλας από την πλευρά του δήλωσε: "Τα Special Olympics διανύουν την καλύτερη περίοδό τους, βρίσκονται σε διαρκή ανάπτυξη με πολλές επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και αυτό οφείλεται και στην ψυχολογική μας κατάσταση που μας επιτρέπει να είμαστε δίπλα στους αθλητές μας, να τους βοηθάμε και να κάνουμε ωραία πράγματα".

"Δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι καθοριστικό ρόλο σε όλο αυτό έχει παίξει και η στήριξη που έχουμε από τον Υφυπουργό μας τον κ. Βασιλειάδη. Είμαστε ευγνώμονες διότι έκανε πραγματικότητα ένα όνειρο που για μας ήταν άπιαστο και πλέον μπορούμε να κοιτάμε το 2018 με αισιοδοξία, διότι νιώθουμε ότι είμαστε κάτω από την ομπρέλα του Υπουργείου και του Υπουργού Αθλητισμού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ