ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη νέα πρόεδρος στο Σταδίο Ειρήνης και Φιλίας

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη νέα πρόεδρος στο Σταδίο Ειρήνης και Φιλίας
EUROKINISSI

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΦ δημοσίευσε το φύλλο 307 (21/4/2020) της Εφημερίδας της Κυβέρνησης, με την Χριστίνα Τσιλιγκίρη να ορίζεται πρόεδρος των εγκαταστάσεων.

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η οποία δημοσιεύθηκε στο φύλλο 307 (21/4/2020), της Εφημερίδας της Κυβέρνησης, διορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), αποτελούμενο από τα ακόλουθα μέλη:

Χριστίνα Τσιλιγκίρη, Οικονομικός Σύμβουλος

Στρίγκας Αθανάσιος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Οικονομάκη Μελιτίνη, Δικηγόρος

Δεμέστιχας Μιχαήλ, Πολιτικός Μηχανικός

Ελληνιάδης Σταύρος, Ιδιωτικός υπάλληλος

Πιζανιάς Δημήτριος, Μαθηματικός

Πλάκας Χρήστος, Οικονομολόγος

Αναπληρωματικά μέλη

Τσεκρέκου Καλλιόπη, Υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ

Χριστοδουλίδου Πολυξένη, Ιδιωτική υπάλληλος

Αγγελιδάκης Σπυρίδων, Φοιτητής

Γερωνυμάκης Στυλιανός, Δημοτικός Υπάλληλος

Γρίλιας Παναγιώτης, Υπάλληλος Γ.Γ.Α.

Λέντζος Γεώργιος, Ελεύθερος Επαγγελματίας

Βούλγαρης Ιωάννης, Πολιτικός Μηχανικός

Το μέλος του Δ.Σ., Τσιλιγκίρη Χριστίνα ορίζεται ως πρόεδρος.

Ως αντιπρόεδρος ορίζεται το μέλος, Στρίγκας Αθανάσιος και γραμματέας το μέλος Οικονομάκη Μελιτίνη

Απόφ. Αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΥΑ/ΤΔΑΔΕΦ/178564/5695/1379/115

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η οποία δημοσιεύτηκε στο φύλλο 269 (2/4/2020), της Εφημερίδας της Κυβέρνησης,καθήκοντα νέου Συντονιστή Διευθυντή, αναλαμβάνει ο Κουτσογιάννης Παναγιώτης (Μηχανολόγος Μηχανικός), με Αναπληρωτή Συντονιστή Διευθυντή τον Μπαρδάκα Δημήτριο (Ελεύθερο Επαγγελματία).

Απόφ. Αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΥΑ/ΔΑΔΕΦ/164293/5529/1316/99.

ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ: ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Με δήλωσή η Χριστίνα Τσιλιγκίρη υποστήριξε πως: " Μέσα σε μια ιδιαίτερη και σίγουρα διδακτική για το μέλλον μας περίοδο, τόσο για την πατρίδα μας όσο και για όλο τον υπόλοιπο κόσμο, έχω την χαρά και την τιμή να αναλάβω καθήκοντα Προέδρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Εν μέσω της δύσκολης αυτής κατάστασης που αποτελεί αναμφίβολα και για εμένα αλλά και για το σύνολο της κοινωνίας μια πρωτόγνωρη εμπειρία, είναι επιτακτικό να καλλιεργήσουμε περισσότερο την θετικότητά μας αυτή την περίοδο.Το διάστημα των 6 μηνών που προηγήθηκε, από τη θέση της Διευθύντριας του Σ.Ε.Φ. είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να συνεργαστώ με το αξιόλογο Δ.Σ., τους συνεπείς και υπεύθυνους εργαζομένους, τους παράγοντες των ομάδων, σωματείων και φορέων και φυσικά με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αντικείμενο αυτής της άριστης συνεργασίας, είναι οι προσπάθειες ανάπτυξης δράσεων που θα καταστήσουν το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, προορισμό, με οικολογική κατεύθυνση, λειτουργικό σε παροχές και εξελιγμένο σε ένα πιο σύγχρονο μοντέλο για σωματεία, φορείς και πολίτες. Άλλωστε ο αθλητισμός μας δείχνει πως να ζούμε με αρμονία, σώματος και πνεύματος. Οι βάσεις της αγαστής συνεργασίας έχουν μπει και είμαι απόλυτα βέβαιη, ότι θα ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει από την επιστροφή στην κανονικότητα μας μετά την περίοδο της πανδημίας που αφήνουμε πίσω μας.

Για τη δυνατότητα που μου δίνεται, να εργαστώ προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας, και την ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο μου, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρωθυπουργό της χώρας μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Παναγιώτη Κουτσογιάννη για την ανάληψη της θέσης του Συντονιστή Διευθυντή, που κατείχα μέχρι πρότινος, και στον Δημήτρη Μπαρδάκας στα νέα του καθήκοντα ως Αναπληρωτής Συντονιστής Διευθυντής.Η εξισορρόπηση στη νέα πραγματικότητα των εργασιακών μας ευθυνών, με δεδομένη την άψογη μεταξύ μας συνεργασία, είμαι βέβαιη ότι θα φέρει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ