Η Stoiximan στη μεγαλύτερη γιορτή ορεινού τρεξίματος, το 7ο Zagori Mountain Running

Η Stoiximan, Μεγάλος Χορηγός του 7ου Zagori Mountain Running, έδωσε το παρόν στην κορυφαία διοργάνωση ορεινού τρεξίματος.

Το 7ο Zagori Mountain Running, η μεγαλύτερη γιορτή ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 22 - 23 Ιουλίου, φιλοξενώντας περισσότερους από 2.500 συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που συμμετείχαν, με επίκεντρο το Τσεπέλοβο και τους Κήπους Ζαγορίου, στους αγώνες των 80, 44, 21 και 10χλμ. μέσα από μαγευτικές διαδρομές εντός του Γεωπάρκου Βίκου – Αώου.

Η Stoiximan, ως Μεγάλος Χορηγός, και η Stoiximan Running Team στήριξαν για πρώτη φορά τη διοργάνωση του Zagori Mountain Running, συμμετέχοντας στις δράσεις για την προστασία του Εθνικού Πάρκου Βίκου-Αώου, πραγματοποιώντας από κοινού ενέργειες όπως χαρακτηριστικά ο καθαρισμός των μονοπατιών.

 

Η στήριξη της Stoiximan σε ένα από τους πιο Πράσινους Αγώνες στην Ελλάδα, αποτελεί συνέχεια μέρους των πρωτοβουλιών που αναπτύσσει για την προστασία του περιβάλλοντος, στρατηγικής σημασίας πυλώνας για την εταιρική υπευθυνότητά της, όπως ακόμη και συνέχεια της παρουσίας της Stoiximan σε μαζικές δρομικές διοργανώσεις, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ελληνικού αθλητισμού.  

Η Stoiximan Running Team έτρεξε στους αγώνες με περίπου 30 αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο δρομέας Νίκος Ρούσας, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση στον αγώνα των 21χλμ.

Αναφερόμενος στη συμμετοχή της Stoiximan στη μεγαλύτερη διοργάνωση του ορεινού τρεξίματος, στο 7ο  Zagori Mountain Running, o κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Επικοινωνίας & Marketing της Stoiximan, δήλωσε: "Το Zagori Mountain Running είναι πράγματι μια μεγάλη και όμορφη γιορτή του ορεινού τρεξίματος. Είναι μια ευκαιρία να γιορτάσεις και να δεις την άθληση στην πιο απαιτητική μορφή της, τη συνεργασία των ανθρώπων και τη συμμετοχή των εθελοντών, αλλά και να απολαύσεις τα μοναδικά πετρόκτιστα χωριά και τις διαδρομές μέσα στη φύση, στον τόπο πίσω από το βουνό".

 

"Αναμφίβολα, είναι μια από τις αρτιότερες διοργανώσεις μαζικού και αγωνιστικού αθλητισμού στην Ελλάδα και ήταν μεγάλη χαρά μας να είμαστε μέρος αυτής της προσπάθειας. Ένα από τα χαρακτηριστικότερα στοιχεία της διοργάνωσης είναι η σημασία που δίνουν όλοι οι άνθρωποι που συμμετέχουν με κάθε τρόπο, τόσο στη διατήρηση των μονοπατιών, που αποτελούν στοιχείο της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος γενικότερα, όσο και στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων για θέματα που αφορούν στο τοπικό οικοσύστημά τους".

"Είναι μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών, ισάξια παγκόσμιων διοργανώσεων που φιλοξενεί κάθε χρόνο όλο και περισσότερους λάτρεις της φύσης και του αθλητισμού. Η Stoiximan θα είναι και του χρόνου στο πλευρό του 8ου πια Zagori Mountain Running".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Έπεσε η αυλαία στο Zagori Mountain Running

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

BTS: Το νέο πορνό που σαρώνει το Ίντερνετ

Αυτό που ψάχνουν οι περισσότεροι σήμερα είναι η πορνογραφία πίσω από την πορνογραφία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24