ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η πλευρά Γιαννακόπουλου είδε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Οι εκπρόσωποι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου παρέλαβαν στοιχεία από τους διοικούντες τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ενώ θα δοθούν και άλλα έως το τέλος Απριλίου. Διαβάστε τον αγωνιστικό απολογισμό.

Με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού συναντήθηκε η ομάδα εργασίας που έχει συστήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προκειμένου να προχωρήσει η διοικητική μετάβαση. Στη συνάντηση, οι διοικούντες του Ομίλου παρέδωσαν στοιχεία στους εκπροσώπους του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και η συνεργασία τους θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

"Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα, αντηλλάγησαν απόψεις για σημαντικά θέματα του Συλλόγου κι οι εκπροσωπούντες τον Παναθηναϊκό Α.Ο. παρείχαν προς την ομάδα εργασίας τα κάτωθι στοιχεία:

- Tον απολογισμό αγωνιστικών τμημάτων και ομάδων έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

- Το τελευταίο, επικαιροποιημένο καταστατικό του Συλλόγου.

- Τις συμβάσεις με ιδιώτες για την εκμετάλλευση τμημάτων και ακαδημιών.

Επιπλέον, τα μέλη του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο. επεσήμαναν πως τα λοιπά ζητηθέντα στοιχεία θα παραδοθούν εντός του χρονικού ορίου (30 Απριλίου), το οποίο ο ίδιος ο κ. Γιαννακόπουλος έθεσε με την –από 5ης Απρίλιου– προσωπική επιστολή του.

Σημειωτέον ότι, σε μία παράλληλη εξέλιξη, η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. ήδη απέστειλε επιστολή προς τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο προς ενδελεχή ενημέρωσή του παραθέτοντας τις ενέργειές της στην –εν εξελίξει– διαδικασία, καθώς και τα περαιτέρω, εκατέρωθεν αναγκαία, βήματα για να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατό η ομαλή ολοκλήρωσή της".

Διαβάστε τον απολογισμό του Ερασιτέχνη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ