ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΓΓΑ περιμένει τις προτάσεις των ομοσπονδιών για τις ομαδικές προπονήσεις

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ  ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γ.Γ.Α ζητά από τις Ομοσπονδίες να της καταθέσουν τις προτάσεις τους για τις ομαδικές προπονήσεις στα αθλήματα που δεν επιτρέπονται μέχρι τώρα.

Ομαδικές προπονήσεις αναμένεται να έχουμε άμεσα και στα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα, εφόσον συνεχίσει να υπάρχει αυτή η εικόνα με τον κορονοϊό. Για αυτό το λόγο και η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γ.Γ.Α ζητά από τις Ομοσπονδίες να της καταθέσουν τις προτάσεις τους για τις ομαδικές προπονήσεις στα αθλήματα που δεν επιτρέπονται μέχρι τώρα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή: "Μετά τις πρώτες φάσεις επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας, με βάση το πλαίσιο που έχει θέσει με τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης των επιπτώσεων της πανδημίας COVID 19, η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γ.Γ.Α και πάντα σε αγαστή συνεργασία με τις Ομοσπονδίες, τα σωματεία και το προσωπικό των εγκαταστάσεων, προετοιμάζει την επόμενη φάση της αθλητικής δραστηριότητας.

Έως τώρα οι προπονήσεις των αθλημάτων ήταν ατομικές για κάθε αθλητή και αθλήτρια. Τόσο τα ομαδικά, όσο και τα μαχητικά αθλήματα έχουν την ιδιαιτερότητα της επαφής οπότε η ένταξη αθλητών και αθλητριών στις ομαδικές προπονήσεις πρέπει γίνει με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για τους εμπλεκόμενους.

Ως εκ τούτου, θα θέλαμε, μέχρι την Παρασκευή 29/5/2020, τις προτάσεις σας για τις ομαδικές προπονήσεις και προπονήσεις επαφής, με συγκεκριμένα πρωτόκολλα από τους ιατρούς της ομοσπονδίας σας, χρησιμοποιώντας και την εμπειρία που μπορείτε να αντλήσετε από τη διεθνή ομοσπονδία του αθλήματος σας, προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε να τεθούν υπόψιν της Υ.Ε.Ε της Γ.Γ.Α και να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στενή συνεργασία προς όφελος του αθλητικού κόσμου.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

1.Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος

2.Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

3.Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία

4.Ελληνική Ομοσπονδία Ταε Κβο Ντο

5.Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης

6. Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος

7.Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο

8.Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

9.Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

10.Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε

11.Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

12.Αθλητική Ομοσπονδία Ταε Κβο Ντο Ελλάδος

13.Ελληνική Ομοσπονδία Γου Σου Κουνγκ Φου

14.Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ

15.Ελληνική Ομοσπονδία Μαχ.Τεχνών ΣΑΜΠΟ,ΚΟΥΡΕΣ, ΤΣΙΔΑΟΜΠΑ

16.Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος

17.Ελληνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου

18.Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ

19. Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάι Τάι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ