ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ευρωπαϊκή εβδομάδα του Ολυμπιακού

Η ευρωπαϊκή εβδομάδα του Ολυμπιακού

Ραντεβού με την ιστορία έχουν αυτή την εβδομάδα τα τμήματα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., που εκπροσωπούν επάξια την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενημέρωσε σχετικά για τις τέσσερις σημαντικές αναμετρήσεις, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το Παπαστράτειο και το κλειστό του Ρέντη.

"Τέσσερα μεγάλα ματς πολύ σπουδαίας σημασίας. Τρία την Τετάρτη (14/3) και ένα την Παρασκευή (16/3).

Τα δυο τμήματα του βόλεϊ, βρίσκονται ήδη στους «4» του Challenge Cup και διεκδικούν προκρίσεις στους τελικούς.

Το πόλο Γυναικών στους «8» της Ευρώπης διεκδικεί την παρουσία του για 4 διαδοχική σεζόν στο Final 4 της Ευρωλίγκα και το πόλο Ανδρών οδηγεί την κούρσα του Α’ ομίλου του Champions League με στόχο την πρόκριση στο Final 8.

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη (14/3) στις 16:00 στη Ρωσία με την αναμέτρηση της ομάδας βόλεϊ Ανδρών με την Σουργκούτ στο πρώτο παιχνίδι των «4» του Challenge Cup (o επαναληπτικός στο Ρέντη τη μεθεπόμενη Τετάρτη 21/3, 19:0).

Στη συνέχεια την ίδια μέρα, στις 17:30 στο Παπαστράτειο, η ομάδα πόλο Ανδρών υποδέχεται την Όρβοσι για τη 10η αγωνιστική του Champions League και θέλει τη νίκη για κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της 1 θέσης του ομίλου.

Δυο ώρες μετά, στις 19:30 στο Ρέντη, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών φιλοξενεί την Κράσνονταρ στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup και θέλει να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα για πρόκριση στον ευρωπαϊκό τελικό για δεύτερη διαδοχική σεζόν (ο επαναληπτικός στη Ρωσία τη μεθεπόμενη Τετάρτη 21/3).

Η ευρωπαϊκή εβδομάδα ολοκληρώνεται την Παρασκευή (16/3), στις 19:15 στο Παπαστράτειο με την αναμέτρηση της ομάδας πόλο Γυναικών με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Κίνεφ Κίρισι. Στον επαναληπτικό της φάσης των «8» οι «ερυθρόλευκες» μετά την ισοπαλία (10-10 στη Ρωσία) θέλουν τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να προκριθούν στο Final 4 της Ευρωλίγκα.

Στις εντός έδρας αναμετρήσεις ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Γεμίζουμε το Παπαστράτειο- Γεμίζουμε το Ρέντη!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ευρωπαϊκής εβδομάδας

Τετάρτη 14/3/2018

Αγώνας: Σουργκούτ-Ολυμπιακός

Ώρα: 16:00

Διοργάνωση: Challenge Cup (1 ημιτελικός)

Έδρα: Σουργκούτ

Αγώνας: Ολυμπιακός-Όρβοσι

Ώρα: 17:30

Διοργάνωση: Champions League (10 αγωνιστική)

Έδρα: Παπαστράτειο

Αγώνας: Ολυμπιακός-Κράσνονταρ

Ώρα: 19:30

Διοργάνωση: Challenge Cup (1oς ημιτελικός)

Έδρα: Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη»

Παρασκευή 16/3 /2018

Αγώνας: Ολυμπιακός-Κίνεφ Κίρισι

Ώρα: 19:15

Διοργάνωση: Eυρωλίγκα (Προημιτελικός, επαναληπτικός)

Έδρα: Παπαστράτειο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ