ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΕΟΕ υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Επιτροπή της Κινεζικής Ταϊπέι

Η ΕΟΕ υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Επιτροπή της Κινεζικής Ταϊπέι

Η ΕΟΕ υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή της Κινεζικής Ταϊπέι. Για το σκοπό αυτό ταξίδεψε στην Κινεζική Ταϊπέι ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Μανώλης Κολυμπάδης.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή της Κινεζικής Ταϊπέι. Για το σκοπό αυτό ταξίδεψε στην Κινεζική Ταϊπέι ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Μανώλης Κολυμπάδης, ο οποίος υπέγραψε τη συμφωνία με τον Πρόεδρο της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπή της Κινεζικής Ταϊπέι, Hong-Dow Lin.

Την τελετή παρακολούθησαν ο Che-Hung Lin, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Διοίκησης Αθλητισμού στο Υπουργείο Παιδείας, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος, η βουλευτής, Ντόρα Μπακογιάννη και πολλές ακόμα προσωπικότητες της πολιτικής και αθλητικής ζωής της χώρας.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι η 37η Εθνική Επιτροπή, με την οποία υπογράφει συμφωνία η Κινεζική Ταϊπέι. Η συμφωνία υπεγράφη κατά τη διάρκεια της Τελετής Εναρξης της 42ης Γενικής Συνέλευσης της Ολυμπιακής Ακαδημίας της Κινεζικής Ταϊπέι, στην οποία βραβεύτηκε και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος, για τη συνεχή στήριξη της ΔΟΑ στο έργο της Ακαδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ