ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιόρτασε ο ΠΑΟΚ στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη

Γιόρτασε ο ΠΑΟΚ στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη

Κόσμημα για τον ΠΑΟΚ χαρακτηρίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη. "Θα βρει τον δρόμο του με Ιβάν" δήλωσε ο Κούδας. Βεζυρτζής: "Γιατί έφυγα από την ΠΑΕ". (PHOTOS).

Πλήθος κόσμου (παράγοντες του ΠΑΟΚ, πρώην παίκτες, πρώην πρόεδροι αλλά και φίλαθλοι) βρέθηκαν την Κυριακή στο "Παλατάκι" για την γιορτή του Α.Σ. με αφορμή την συμπλήρωση των 90 ετών από την ίδρυση του συλλόγου.

Ήταν εκεί ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο Σπύρος Μηλιωρίδης, ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου και ο πρώην Γ.Γ.Α., Γιώργος Λυσσαρίδης, καθώς και οι Λάκης Οικονομίδης, Απόστολος Αλεξόπουλος και Νίκος Βεζυρτζής που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ομάδα μπάσκετ. Την αποθέωση γνώρισε και ο γνωστός σε όλους Γιαννάκης, που από το αναπηρικό καροτσάκι του παρακολουθεί όσες περισσότερες μπορεί δραστηριότητες των τμημάτων του ΠΑΟΚ.

Γιόρτασε ο ΠΑΟΚ στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη

Τα Κύπελλα της περσινής χρονιάς παρατεταγμένα

Υπήρχαν αρκετές βραβεύσεις όπως αυτή που έγινε το γυναικείο τμήμα χάντμπολ που πρόσφατα κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας ενώ τιμήθηκε για την προσφορά του και ο Κώστας Αμοιρίδης. Ακόμη βράβευση έγινε στον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνη Τσαλόπουλο και ο Νίκος Βεζυρτζής βράβευσε την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ αλλά και την Ναταλία Χατζηγιαννίδου που έχει 139 συμμετοχές με την Εθνική. Παράλληλα υπήρχαν και βραβεύσεις σε άλλα τμήματα του Ερασιτέχνη όπως αυτό της πάλης και της κολύμβησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε επίδειξη από την ομάδα στίβου και αγώνες μικρών παιδιών διαφόρων τμημάτων.

Γιόρτασε ο ΠΑΟΚ στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής κόβει την πίτα του συλλόγου

Βεζυρτζής: "Να κάνουμε τον ΠΑΟΚ πιο μεγάλο"

Ο Νίκος Βεζυρτζής ανέφερε: "Φτάσαμε τα 90 χρόνια και είναι μεγάλη στιγμή. Πάντα πρέπει να έχουμε έναν σκοπό. Να κάνουμε τον ΠΑΟΚ ολοένα και πιο μεγάλο και να διαδώσουμε την ιδέα αυτού του μεγάλου συλλόγου όχι μόνο εντός των ελληνικών συνόρων αλλά και εκτός αυτών".

Γιόρτασε ο ΠΑΟΚ στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη

Βραβεύτηκε η ομάδα βόλεϊ και ο αρχηγός της, Γιάννης Παντακίδης κρατούσε την κούπα του Πρωταθληματος στα χέρια

Ο πολύπειρος παράγοντας σε δηλώσεις του στο περιθώριο της εκδήλωσης, όταν ρωτήθηκε για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, σημείωσε: "Έκανα μία συζήτηση, κάναμε μία συμφωνία, μου ζητήθηκε να βοηθήσω, είδα ότι δεν μπορούσα να βοηθήσω, ο κόσμος περίμενε πάρα πολλά πράγματα από εμένα και επειδή δεν μπορούσα να προσφέρω όπως ήθελα, μετά από 1,5 μήνα αποχώρησα. Από τη στιγμή που πιστεύουν ότι όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι σωστά, δεν καταλαβαίνω σε τι χρειάζονταν τη δική μου βοήθεια". Και συμπλήρωσε: "Από την ώρα που δεν μπορούσα να δώσω αυτά που ήθελα για να αναστήσουμε αυτή την ομάδα, γιατί σαν ομάδα είναι καλή, πήρα το καπελάκι μου και έφυγα".

Γιόρτασε ο ΠΑΟΚ στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη

Το τύμπανο του Ζε δεν έλειψε από την εκδήλωση

Κατσαρής: "Κόσμημα για τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης"

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής ανέφερε: "Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας, με την οποία τιμάτε και εμάς αλλά κυρίως τον ΠΑΟΚ. Φέτος συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΟΚ. Δεν έχω σκοπό να σας κουράσω με ιστορικές αναδρομές, αν και αυτές χρειάζονται. Ο ΠΑΟΚ έχει σημαδέψει με ανεξίτηλα σημάδια την αθλητική και την κοινωνική ζωή της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας και όλης της χώρας, όταν άλλες ομάδες κατακτούν κίβδηλους τίτλους.

Γιόρτασε ο ΠΑΟΚ στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ με το τρόπαιο που κατέκτησε πρόσφατα

Ο ενιαίος ΠΑΟΚ δημιουργεί καθημερινά φιλάθλους μέσα από την περηφάνια του. Οφείλουμε να στηρίζουμε τον Ιβάν Σαββίδη και να αγκαλιάσουμε την προσπάθειά του. Ο κ. Σαββίδης αποτελεί κόσμημα για τον σύλλογό μας και χάρη σε αυτόν ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει πουθενά ούτε ευρώ. Ούτε στο Δημόσιο, ούτε σε ιδιώτες. Οι τίτλοι του συλλόγου σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο δείχνουν πως κάτι καλό γίνεται. Ο ΠΑΟΚ έχει την ευτυχία να είναι το σωματείο με την μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία. Κάθε διοίκηση του Ερασιτέχνη οφείλει να διατηρεί και αν μπορεί, να μεγαλώσει την περιουσία του συλλόγου".

Γιόρτασε ο ΠΑΟΚ στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη

Αγώνες επίδειξης από τις Ακαδημίες μπάσκετ

Κούδας: "Ο ΠΑΟΚ θα βρει τον δρόμο του με τον Σαββίδη"

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Γιώργος Κούδας, ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε αρχικά: "Ο ΠΑΟΚ είναι ενιαίος. Μια ζωή ΠΑΟΚ, 90 χρονια ΠΑΟΚ, 70 δικά μου. Η Κυριακή ήταν η εκκλησία για εμάς, η προσφυγιά είχε τον πόθο να κατακτήσει τίτλους". Όταν του ζητήθηκε σχόλιο για τις επαφές που έχει τελευταί με τον Ιβαν Σαββίδη, σημείωσε: "Έχω μάθει να δίνω και να παίρνω στη ζωή μου. Έχω πάρει το ήθος από τον ΠΑΟΚ κι όποτε μου ζητηθεί θα προσφέρω. Ο ΠΑΟΚ θα βρει το δρόμο του με αυτόν τον άνθρωπο".

Γιόρτασε ο ΠΑΟΚ στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη

Πολλά χειροκροτήματα πήραν και τα μέλη του τμήματος στίβου του συλλόγου

Τέλος, αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Νίκου Βεζυρτζή από την ΠΑΕ: "Φεύγει από την διοίκηση ο Νίκος αλλά η ψυχή του μένει εδώ. Κι εγώ στα 38, όταν ένιωσα ότι δεν μπορώ να προσφέρω, αποχώρησα δυο αγωνιστικές πριν το τέλος. Έτσι είμαστε ορισμένοι άνθρωποι, όταν διαπιστώνουμε ότι δεν μπορούμε να προσφέρουμε, αποχωρούμε. Μένουμε, όμως, πάντα ΠΑΟΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ