EXTREME SPORTS

Το sandboarding όπως δεν το φαντάζεσαι

Το sandboarding όπως δεν το φαντάζεσαι
MARCIN KIN WWW.MARCINKIN.COM

Ένας pro snowboarder μαζί με ένα αυτοκίνητο Dakar μέσα στην έρημο! Τι άλλο θα μπορούσες να ζητήσεις; (VIDEO)

Επειδή είναι Ιούνιος (και έχει λιώσει το περισσότερο χιόνι) δεν σημαίνει ότι οι pro snowboarders κάνουν διακοπές. Τουλάχιστον ο Wojtek Pawlusiak δεν κάνει.

Ο Wojtek συνήθως περνάει τους χειμώνες βγάζοντας tricks στα spots της πόλης – συχνά το βράδυ και σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν. Έτσι όταν τον κάλεσαν στο Άμπου Ντάμπι για ένα απίστευτο sandboarding session , ο Πολωνός snowboarder ήταν πολύ χαρούμενος που θα άλλαζε λίγο το τοπίο.

Όλοι έχουμε δει video με sandboarding: είναι σαν το snowboarding αλλά τα βουνά είναι μικρά και το χιόνι δεν γλιστράει. Δεν μας κάνει εντύπωση λοιπόν που δεν είναι πολύ δημοφιλές σαν sport.

Όμως! Προσθέτοντας ένα πολύ δυνατό αυτοκίνητο Dakar -που είναι ειδικά σχεδιασμένο για την έρημο- και έναν από τους μεγαλύτερους και πιο απόκρημνους αμμόλοφους της Αραβικής χερσονήσου, έχουμε σαν αποτέλεσμα ένα απίστευτο session, γεμάτο αδρεναλίνη.

Ειδικά αν βάλουμε μέσα στο μείγμα τον οδηγό rally Jakub Przygoński και μερικά handrails. Αυτά ήταν τα συστατικά και νομίζουμε ότι το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό.

ΠΗΓΗ: Redbull.gr
TAGS EXTREME SPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ