EXTREME SPORTS

Η Ισπανίδα βασίλισσα του kiteboarding έρχεται στην Ελλάδα!

Η Ισπανίδα βασίλισσα του kiteboarding έρχεται στην Ελλάδα!
© GIANFRANCO TRIPODO

Η 10 φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του kitesurf, Gisela Pulido, έρχεται στην Ελλάδα και σε καλεί να πετάξεις μαζί της πάνω από τα νερά της Μυκόνου!

Η 10 φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του kitesurf, Gisela Pulido, θα βρεθεί στη χώρα μας από 14 – 16 Ιουνίου, για ένα συναρπαστικό τριήμερο kitesurf camp στο Νησί των Ανέμων. Εκεί, 10 Ελληνίδες kitesurfers θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με την 22χρονη pro, εξελίσσοντας το σπορ τους μέσα από θεωρητικά και πρακτικά sessions.

«Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και να περάσω χρόνο με τις Ελληνίδες kitesurfers! Η Μύκονος είναι ένα υπέροχο νησί, με ωραίες συνθήκες για kite και είμαι σίγουρη ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον τριήμερο για όλες μας.», λέει η ίδια, καλεσμένη του Μύκονος Waves Beach House and Suites που διαχειρίζεται η HotelBrain.

7 invited αθλήτριες και 3 ακόμα που θα προκύψουν μέσα από διαγωνισμό, θα έχουν την ευκαιρία για ένα τριήμερο workshop με όλα τα έξοδα πληρωμένα (μεταφορά, διαμονή, διατροφή, sessions) στο Kite Mykonos στην παραλία του Κορφού. Μοναδική προϋπόθεση, να ξέρουν kitesurf και να φέρουν μαζί τον εξοπλισμό τους.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα εδώ

Η Ισπανίδα βασίλισσα του kiteboarding έρχεται στην Ελλάδα!
© GIANFRANCO TRIPODO

Λίγα Λόγια για τη Gisela Pulido

Η Gisela Pulido γεννήθηκε το 1994 και σε ηλικία 10 ετών, το 2014 κατέκτησε τον πρώτο -από τους δέκα συνολικά- Παγκόσμιο Τίτλο της, μπαίνοντας έτσι στο ραντάρ της διεθνούς kiteboarding σκηνής. Έχοντας μια σειρά από αθλητικές διακρίσεις στο ενεργητικό της, η Gisela ολοκλήρωσε τη σεζόν 2006 με μια νίκη στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, ενώ σε ηλικία μόλις 13 ετών μπήκε στο Guinness World Records ως η νεότερη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Το 2015 κατέκτησε τον πρώτο τίτλο των Virgin Kitesurf World Championships, τα οποία αποτελούν εξέλιξη του Pro Kiteboarding Rider Association World Tour.

Μεταξύ των προπονήσεων και των αγώνων της, βρήκε το χρόνο για να ανοίξει τη σχολή Spanish Kite Boarding Paradise στην Tarifa, ενώ πρόσφατα άνοιξε και τη δεύτερη σχολή εκπαίδευσης kiteboarding στον Παναμά στη Nitro City. Παράλληλα, σπουδάζει Business Management και έχει μια μοναδική σχέση με τον πατέρα της που τη συνοδεύει στα περισσότερα ταξίδια της και είναι ο μέντοράς της.

TAGS EXTREME SPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ