Έρχεται το Tromaras Strength Challenge!

Έρχεται το Tromaras Strength Challenge!

το Tromaras Strength Challenge που θα διεξαχθεί 10-11 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Παιανίας υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Παιανίας.

Όταν ακούς το όνομα Τρομάρας το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι μία λέξη: Δύναμη. Το Tromaras Sports Club, λοιπόν, ετοιμάζει μία μεγάλη διοργάνωση που φορά τη δύναμη, σε συνεργασία με το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου.

Πρόκειται για το Tromaras Strength Challenge που θα διεξαχθεί 10-11 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Παιανίας υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Παιανίας.

Το όνομα του θρυλικού Γιώργου Τρομάρα έχει συνδεθεί με τα απίστευτα μυικά κατορθώματα και την πάλη. Ο τελευταίος λαϊκός ήρωας είναι κεντρικό πρόσωπο στην αφίσα, αφού ήταν ο πρώτος που διοργάνωση αγώνες δύναμης στην Ελλάδα.

Η αθλητική ιστορία και η παράδοση τόσων χρόνων δημιούργησαν την ανάγκη γι' αυτή τη διοργάνωση που αναμένεται να γίνει θεσμός. 

Τα μεγαλύτερα ονόματα από τον χώρο του ελληνικού powerlifting αναμένεται να λάβουν μέρος και να πετύχουν σπουδαίες επιδόσεις στα αγωνίσματα των πιέσεων πάγκου (bench press) και των άρσεων θανάτου (deadlifts).

Η διοργάνωση τελεί υπό τις διεθνείς ομοσπονδίες Revolution Powerlifting Syndicate (RPS) και Xtreme Powerlifting Coalition (XPC).

Μάλιστα δίνεται η δυνατότητα για πρόκριση στο XPC Powerlifting Arnold Sports Festival – USA 2018.

Ταυτόχρονα θα διεξαχθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα αγώνες Mas Wrestling, υπό τη διεθνή ομοσπονδία Interational Mas Wrestling Federation.

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό άθλημα δύναμης που γεννήθηκε στη Yakutia (Δημοκρατία των Σαχά ή Γιακουτία, ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας). 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24