ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρρικα Πρεζεράκου: Το πρώτο μήνυμα μετά το ατύχημα

Έρρικα Πρεζεράκου: Το πρώτο μήνυμα μετά το ατύχημα

Η Έρρικα Πρεζεράκου στέλνει το πρώτο της μήνυμα, λίγες ώρες μετά το πολύωρο χειρουργείο που υπεβλήθη εξαιτίας ενός ατυχήματος στην Κύθνο. "Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου".

Η Έρρικα Πρεζεράκου ενεπλάκη σε σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των διακοπών τηςκαι υπέστη σοβαρό τραυματισμό. Συγκεκριμένα βρισκότανσε φουσκωτό σκάφος ανοιχτά της Κύθνου μαζί με τον σύντροφό της και κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες, πιθανότατα λόγω των κυμάτων, έπεσε στη θάλασσα.

Άμεσα μεταφέρθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου, ενώ κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η ολυμπιονίκης είναι σοβαρά τραυματισμένη στο δεξί της χέρι ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έχασε το ένα της δάχτυλο.

Με ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στέλνει το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο. "Χθες είχα ένα ατύχημα. Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα πεντάωρο χειρουργείο, με τον γιατρό μου που έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Με έχετε συγκινήσει πολύ με τα μηνύματα και την υποστήριξή σας. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου", είπε χαρακτηριστικά.

Οι γιατροί κατάφεραν να συγκολίσουν τα δύο από τα τρία δάχτυλα, τα οποία είχαν υποστεί σοβαρή ζημιά. Το χέρι παραμένει λειτουργικό ενώ οι γιατροί τονίζουν πως τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα, καθώς αναμένεται να διαπιστωθεί εάν τελικά ο οργανισμός της θα αντιδράσει σωστά στη συγκόλληση.

ΠΗΓΗ: NEWS247.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ