ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: "Ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της "πράσινης" ιστορίας"

Á1 ÊÁÔÇÃÏÑÉÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ-ÏÓÖÐ / PLAY OFF / FINAL / PANATHINAIKOS-OLYMPIAKOS
Á1 ÊÁÔÇÃÏÑÉÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ-ÏÓÖÐ / PLAY OFF / FINAL / PANATHINAIKOS-OLYMPIAKOS ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του αποχαιρέτησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο τονίζοντας ότι έχει "Ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της "πράσινης" ιστορίας".

Το δικό του "αντίο" στον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος απεβίωσε το πρωί της Τρίτης (19/3) σε ηλικία 88 ετών, είπε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε. Σε αυτή τονίζεται το έργο του εκλιπόντα στον σύλλογο.

Για όσους δεν το θυμούνται, πέρα από την αρωγή του στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος επί σειρά ετών βοήθησε και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό του οποίου διετέλεσε πρόεδρος από το 1999 μέχρι και το 2009.

Κατά τη διάρκεια της θητείας κράτησε ζωντανά τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο σπουδαίος παράγοντας, που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στα παναθηναϊκά ιδεώδη, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, αφήνοντας πίσω του τεράστιο έργο.

Διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και ήταν πάντα στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού , έχοντας τεράστια συνεισφορά στον Σύλλογο αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό.

Το πάθος του και η αγάπη του για το «τριφύλλι» του έχουν χαρίσει ήδη μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της «πράσινης» ιστορίας. Καλό ταξίδι τεράστιε Θανάση Γιαννακόπουλε…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ