Επίσκεψη του γγΑ Ιούλιου Συναδινού στη Λήμνο

Επίσκεψη του γγΑ Ιούλιου Συναδινού στη Λήμνο

Ο Ιούλιος Συναδινός πραγματοποίησε επίσκεψη στη Λήμνο όπου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού.

Επίσκεψη στο νησί της Λήμνου πραγματοποίησε ο γγΑ Ιούλιος Συναδινός. Κατά τη διάρκειά της έγινε περιοδεία από κοινού με τον Δήμαρχο του νησιού Δημήτρη Μαρινάκη σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και κύρια στο Μούδρο και στη Μύρινα.

Με πρόσκληση της ΝΕ Λήμνου του ΣΥΡΙΖΑ διεξήχθη συνάντηση διαβούλευσης με αθλητικούς φορείς του Λημνιακού αθλητισμού, του στίβου, του χάντμπολ, του βόλεϊ, του ποδοσφαίρου και πολύ εποικοδομητικός διάλογος για τα προβλήματα και τις προοπτικές του αθλητισμού στο νησί.

Επίσης έγινε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου στη Μύρινα και ειδικότερη συζήτηση για τα θέματα του ναυταθλητισμού.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του γγΑ, ανακοινώθηκε η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ΓΓΑ 2017 του έργου κατασκευής γηπέδου στο Μούδρο, αξίας 270.000 ευρώ. Με το έργο αυτό εγκαινιάζεται μια σειρά κυβερνητικών παρεμβάσεων για την στήριξη του Λημνιακού αθλητισμού, που αποτελεί μέρος του γενικότερου τετραετούς σχεδιασμού για το Βόρειο Αιγαίο.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24