Επίσκεψη κλιμακίου της T-RV στην Αθήνα

Επίσκεψη κλιμακίου της T-RV στην Αθήνα

Εκπρόσωποι της Μόνιμης Επιτροπής για την καταπολέμηση της βίας σε αθλητικές διοργανώσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα βρεθούν στη χώρα μας και θα έχουν σειρά επαφών με τους αρμόδιους φορείς.

Κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων της Μόνιμης Επιτροπής T-RV (για τη βία και την ανάρμοστη συμπεριφορά των θεατών σε αθλητικές διοργανώσεις και ιδιαίτερα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες) του Συμβουλίου της Ευρώπης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αθήνα (30-3-17 έως 3-4-17) στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Συνθήκης για τη βία των θεατών.

Η Διεύθυνση Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας και Ισότητας-Τμήμα Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης προώθησε το αίτημα της πολιτικής ηγεσίας και της Δ.Ε.Α.Β. (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) στη Μόνιμη Επιτροπή του T-RV για τη διοργάνωση μιας επίσκεψης διαβουλευτικού χαρακτήρα στην Ελλάδα για το έτος 2017 και η τελευταία το έκανε αποδεκτό.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης-παρακολούθησης-αξιολόγησης του κλιμακίου εμπειρογνωμόνων του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα βρίσκεται στην Αθήνα την Πέμπτη, έχει προγραμματιστεί σειρά συναντήσεων με τους αρμόδιους φορείς (αθλητική ηγεσία, Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου, Ε.Λ.Α.Σ., Ε.Π.Ο.,  Super League, ΔΕΑΒ) προκειμένου να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για την αντιμετώπιση της βίας στους αγωνιστικούς χώρους.

Την Κυριακή έχει προγραμματιστεί συνάντηση και με την πολιτική ηγεσία.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24