Ένα βιβλίο... Χιλιάδες Τίτλοι

Ένας (και πλέον) αιώνας πρωταθλητισμού. Δέκα χρόνια έρευνας σε 88 ιδιωτικές και δημόσιες αρχειακές συλλογές. 1.100 σπάνιες φωτογραφίες και ντοκουμέντα. 472 καταπράσινες σελίδες. Το βιβλίο που θα αλλάξει τον χάρτη της ιστορίας του Παναθηναϊκού.

 

Η ανακοίνωση στο σάιτ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

"Ένας (και πλέον) αιώνας πρωταθλητισμού και πρωτοποριών. Δέκα χρόνια έρευνας σε 88 ιδιωτικές και δημόσιες αρχειακές συλλογές. 1.100 σπάνιες φωτογραφίες και ντοκουμέντα. 472 καταπράσινες σελίδες και... Χιλιάδες Τίτλοι. Το βιβλίο που θα αλλάξει τον χάρτη της ιστορίας του Μεγάλου Συλλόγου βρίσκεται πλέον στα χέρια σας!

Πρόκειται για το πολυτελές λεύκωμα "Και Χιλιάδες Τίτλοι", το οποίο κυκλοφορεί από την Κάπα Εκδοτική, υπό την αιγίδα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Το βιβλίο παρουσιάζει την ιστορία του Τριφυλλιού, μέσα από τους επίσημους ομαδικούς τίτλους του σε όλα τα αθλήματα και σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες.

Μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, λίστες και επεξηγηματικές σημειώσεις, παρουσιάζεται η πολυαθλητική δραστηριότητα του Παναθηναϊκού και το πώς αυτός εξελίχθηκε με την πάροδο των ετών από ποδοσφαιρικό σωματείο σε «Πρωταθλητής σ’ όλα τα σπορ».

Οι τίτλοι του Παναθηναϊκού παρατίθενται τόσο ανά άθλημα, όσο κι ανά χρονιά και είναι –όλοι ανεξαιρέτως– πλήρως τεκμηριωμένοι, με παραπομπές και επεξηγήσεις.

Το βιβλίο προλογίζει ο πιο πετυχημένος, σε ό,τι αφορά κατακτήσεις τίτλων σε ομαδικά σπορ, αθλητής του Ομίλου, Φραγκίσκος Αλβέρτης. Στις σελίδες του θα διαβάσετε, μεταξύ πολλών ακόμα, για τους «άγνωστους» τίτλους του Τριφυλλιού στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, στον στίβο και στα υπόλοιπα σπορ.

Το λεύκωμα τιμάται 35 ευρώ, όμως για τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα πωλείται –μόνο κατόπιν παραγγελίας– στη μειωμένη τιμή των 25 ευρώ. Οι συντάκτες του βιβλίου αποποιούνται οποιοδήποτε δικό τους τυχόν οικονομικό κέρδος –πλην των εξόδων έκδοσης– και θα προσφέρουν αυτό το ποσό στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο.

Συγγραφείς του βιβλίου είναι οι: Ανδρέας Οικονόμου, Αριστοτέλης Μπενόγλου, Παναγιώτης Αλαφάκης,  Νίκος Πετρόπουλος,  Γιώργος Κοκοής και Άγγελος Σκλαβουνάκης.

Επικοινωνία – παραγγελίες: www.facebook.com/titloipao

Υ.Γ. Το 1963, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Γιώργος Ανδριανόπουλος είπε: «Ο Παναθηναϊκός υπήρξε και παραμένει πρωτοπόρος των αθλητικών εκδηλώσεων του τόπου μας και αποτελεί τον Σύλλογον των Πρωταθλητών, την πεμπτουσίαν του ελληνικού αθλητισμού». Τα λόγια του παραμένουν πάντοτε διαχρονικά...".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι 4 βασικές αρχές του μαλλιού του Tom Hardy

Μια τεχνική ανάλυση αφιερωμένη στο στυλ του άντρα που έχει λανσάρει τα πιο αρρενωπά κουρέματα της εποχής μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24