ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκλεισε το ραντεβού για το 2ο Amorgos Trail Challenge

Έκλεισε το ραντεβού για το 2ο Amorgos Trail Challenge

Μετά την επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης το 2ο Amorgos Trail Challenge θα διεξαχθεί στις 19-20 Μαΐου του 2018. (VIDEO)

Ο αθλητικός τουρισμός έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας με πολλές διοργανώσεις να διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα. Στην Αμοργό φέτος ξεκίνησαν δύο από αυτές οι οποίες είναι δεδομένο ότι θα μας απασχολήσουν αρκετά στο μέλλον.

Στο "Authentic Big Blue" έχουμε αναφερθεί αναλυτικά αφού βρεθήκαμε εκεί και σας μεταφέραμε όλα όσα συνέβησαν εντός, αλλά και εκτός του αγώνα.

Μία εβδομάδα νωρίτερα είχαμε τη διεξαγωγή του "Amorgos Trail Challenge". Το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου οι φίλοι του τρεξίματος είχαν την ευκαιρία να τρέξουν με φόντο το απέραντο γαλάζιο στους τρεις αγώνες της διοργάνωσης. Δύο διαδρομές 7,5 και 18 χιλιομέτρων με θέα που κόβει την ανάσα περίμεναν τους δρομείς, ενώ το spike ήταν κάτι που δύσκολα θα ξεχάσουν όσοι συμμετείχαν.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος στο αγώνισμα ξεκίνησαν την ανάβαση τους από το επίπεδο της θάλασσας με κατεύθυνση την κορυφή της νησίδας Νικουριά με τη θέα από εκεί να τους εντυπωσιάζει όλους πριν ξεκινήσουν την κατάβαση τους.

Όλοι όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση έκλεισαν το ραντεβού τους για τις 19 και 20 Μαϊου 2018 όταν και θα διεξαχθεί το 2ο Amorgos Trail Challenge.

Πάρτε μία γεύση από τις εντυπωσιακές εικόνες που συναντά κανείς στο Amorgos Trail Challenge.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ