Έκκληση για βοήθεια απ'τον Παραολυμπιονίκη Γρηγόρη Πολυχρονίδη

Με μήνυμά του στο facebook, ο ασημένιος Παραολυμπιονίκης του Ρίο, Γρηγόρης Πολυχρονίδης, έκανε έκκληση για βοήθεια στην έγκριση του φαρμάκου για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία.

Ο ασημένιος Παραολυμπιονίκης του Ρίο, Γρηγόρης Πολυχρονίδης, με ανάρτησή του στο facebook απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο, ζητώντας την πολύτιμη βοήθειά του στην έγκριση του φαρμάκου για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία.

Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό φάρμακο στην αντιμετώπιση της συγκεκριμένης νόσου, η οποία στην πιο βαριά μορφή της αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου βρεφών πριν τα δύο τους χρόνια.

"Ζητάω τη βοήθεια σας για την έγκριση φαρμάκου, όχι τα λάικ σας! Ζητάω εκ μέρους όλων των ασθενών που πάσχουν από νωτιαία μυϊκή ατροφία όπως κι εγώ, καθώς και των γονιών που αγωνιούν κάθε μέρα, για το αν θα καταφέρουν να σώσουν τα παιδιά τους, την υπογραφή σας", ήταν το μήνυμά του στο facebook.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μια από τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας από σήμερα στο σινεμά

Βλέπουμε και σχολιάζουμε τις ταινίες της εβδομάδας κάθε Πέμπτη. Σήμερα το “Transit” είναι ένα ερωτικό φιλμ εποχής αλλά και σύγχρονο, η “Μαύρη Τρύπα” ενώνει τον Ρόμπερτ Πάτινσον με τη θρυλική Κλερ Ντενί κι ο 4ωρος “Ελέφαντας” του Χου Μπο είναι η σινεφλική πρόταση-πρόκληση της βδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ