ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Cardio Run: Έρχεται για 6η συνεχή χρονιά

Cardio Run: Έρχεται για 6η συνεχή χρονιά

Το Cardio Run έχει καταστεί θεσμός στο δρομικό κίνημα και διοργανώνεται για έκτη συνεχή χρονιά στις 19 Οκτωβρίου. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Το Cardio Run είναι ένας απογευματινός αγώνας δρόμου αφιερωμένος στην επέτειο της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς. Πρόκειται για έναν θεσμό που στις 19 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσατε τις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά: "Με την επιστολή αυτή σας ενημερώνουμε ότι, για έκτη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο Απογευματινός Αγώνας Δρόμου 'CARDIO RUN', ένας αγώνας ο οποίος έχει καταστεί θεσμός στο δρομικό κίνημα.

Οι προηγούμενοι πέντε αγώνες πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία και συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον χιλιάδων δρομέων και φίλων της άθλησης.

Τον αγώνα συνδιοργανώνουν η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, η Πανελλήνια Επιστημονική Φιλογυμναστική Εταιρεία, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, με εκκίνηση τον αύλειο χώρο του σταδίου TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο.

Ο αγώνας με την ονομασία 'CARDIO RUN', είναι αφιερωμένος στην επέτειο της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς και έχει μήνυμα 'Τρέξε με την καρδιά σου… για την καρδιά σου' και θα πραγματοποιηθεί στο παραλιακό μέτωπο στο Παλαιό Φάληρο.

Στόχος της διοργάνωσης του αγώνα είναι η ανάπτυξη της μαζικής άθλησης και του Δρομικού Κινήματος στη χώρα μας.

Τα έσοδα του αγώνα διατίθενται κάθε χρόνο για την αγορά απινιδωτών, οι οποίοι θα εγκατασταθούν σε ακριτικές περιοχές της χώρας μας, με φροντίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Είναι δεδομένο ότι, οι άνθρωποι οι οποίοι, καταφεύγουν σε προγράμματα σωματικής άσκησης, ή συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, αυξάνουν την εργασιακή τους διάθεση και την απόδοσή τους, επίσης ασθενούν σπάνια και δεν έχουν απώλεια εργατοωρών.

Παράλληλα, συσφίγγουν περισσότερο τις σχέσεις με τους συναδέλφους τους και αποτελούν ομοιογενέστερα σύνολα έμψυχου δυναμικού.

Σας προτείνουμε τη συμμετοχή του προσωπικού της εταιρείας σας στη σημαντική διοργάνωση του 'CARDIO RUN 2019'.

Η συμμετοχή σας είμαστε σίγουροι ότι θα προκαλέσει το ενδιαφέρον και την ευαρέσκεια των μελών του προσωπικού της εταιρείας σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή συμπληρωματική διευκρίνηση.

Με εκτίμηση

Μιχάλης Μηνούδης Δώρος Κλεοβούλου

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Συντονιστής Αγώνα

Οργανωτική Επιτροπή: Λεωφ. Βουλιαγμένης 164, Δάφνη 17235

Τηλ: 210 9765100 – 210 9711213 – Fax: 210 9734341 – Email: [email protected]".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ