BEACH SOCCER

Θέαμα και δυνατές αναμετρήσεις στην Επανωμή

Θέαμα και δυνατές αναμετρήσεις στην Επανωμή

Πλούσιο θέαμα, δυνατές συγκινήσεις, βροχή από γκολ, αλλά και αρκετές όμορφες παρουσίες στις κερκίδες, συνέθεσαν το σκηνικό στην 2η μερα της τρίτης φάσης του 12ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος 2012

Πλούσιο θέαμα, δυνατές συγκινήσεις, βροχή από γκολ, αλλά και αρκετές όμορφες παρουσίες στις κερκίδες, συνέθεσαν το σκηνικό στην 2η μερα της τρίτης φάσης του 12ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος 2012 που γίνεται στην παραλία "Ποταμός" με διοργανωτές την Πανελλήνια Ένωση Βeach Soccer, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Βeach Bar BΑΒΑ.

Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κάνοντας το κοινό να τους χειροκροτεί παρατεταμένα με περίτεχνες ενέργειες, ψαλιδάκια, αλλά και άλλα κόλπα.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης είναι οι Κου-Του-Ρού, Βοca Juniors Καναλάκι, Cuba Libre και Θα Κατέβεις;

Μετά την λήξη του τελικού θα αγωνιστεί η Beach Soccer Ηellas με αντίπαλους τους Αll Stars, σε ένα παιχνιδι που αναμένεται να έχει δυνατές συγκινήσεις.

Το παρών στους αγώνες του Σαββάτου και στην προπόνηση της Ηellas Beach Soccer, έδωσε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μαεδονίας, Διονύσης Ψωμιάδης, ο οποίος είχε θερμή συζήτηση με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Άμμου, Κώστα Μότση.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Βοca Juniors Καναλάκι- Beach Bar Baba 4-1

Οutsiders - KΟυ-Του-Ρού 1-8

Οutsiders - Θα κατέβεις; 6-3

Θα Κατέβεις; -Πίου 5-5

Οutsiders - Θα κατέβεις; 3-8

Το αυριανό πρόγραμμα των ημιτελικών

13:00 Cuba - Θα Κατέβεις;

14:00 Koυ-του-ρού - Βοca Juniors

16:00 Μικρός τελικός

Ηττημένος 1 - ηττημένος 2

17:00 Τελικός

Νικητής 1 Νικητής 2

18:00 Beach Soccer Hellas - All Stars

TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ