BEACH SOCCER

Ανοίγει η αυλαία την Πέμπτη

Ανοίγει η αυλαία την Πέμπτη

Στο Γύθειο θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 15 Ιουλίου η δεύτερη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach soccer 2012. Δείτε το πρόγραμμα της 1ης ημέρας.

Τους αντιπάλους τους έμαθαν οι ομάδες ( Αττική, Πάτρα, Λακωνία και όλη την Πελοπόννησο) που συμμετέχουν στη δεύτερη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach soccer 2012, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γύθειο με την συμμετοχή 16 ομάδων.

Το όμορφο Γύθειο θα είναι ο δεύτερος σταθμός της φετινής διοργάνωσης και πιο συγκεκριμένα η παραλία «Σελινίτσα» όπου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 12 έως τις 15 Ιουλίου το τουρνουά από την Πανελλήνια Ένωση Βeach Soccer με την απόλυτη συμπαράσταση του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ανατολικής Μάνης , την υποστήριξη της περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας όπως επίσης και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας.

Στη δεύτερη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach soccer 2012 θα δούμε πολλούς ερασιτέχνες και επαγγελματίες άσσους του beach soccer να τα δίνουν όλα με στόχο την πρώτη θέση.

Έτοιμο το γήπεδο

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο εντυπωσιακό γήπεδο που θα διεξαχθεί η Δεύτερη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Soccer 2012 και πλέον είναι όλα έτοιμα για τους συναρπαστικούς αγώνες που αναμένεται να παρουσιάσυν τεράστιο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους της Ευρύτερης περιοχής της Λακωνίας.

Στη παραλία "Σελινίτσα" έχει δημιουργηθεί το πολύ όμορφο γήπεδο beach soccer που θα αποτελέσει στολίδι για την περιοχή και παράλληλα θα μπορούν τα παιδιά της περιοχής να αγωνίζονται όλο το καλοκαίρι και θα έχουν την ευκαιρία για να μυηθούν στα μυστικά του beach soccer.

Το Πρόγραμμα της πρώτης μέρας έχει ως εξής:

Πέμπτη

17.30 Αλάνια - Μίκρο καφέ

18.00 juniors - 8 Νάνοι

18.30 Ξεπλένηδες - Ήφαιστος

19.00 Αετοί - Άγιος Βασίλειος

19.30 Μικρό καφέ - Juniors

Ανοίγει η αυλαία την Πέμπτη
TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ