ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτή είναι η διοίκηση Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Αυτή είναι η διοίκηση Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αναλαμβάνει και τυπικά τα ηνία του συλλόγου. Πρόεδρος στο ΤΑΑ ο Αλέξανδρος Έλληνας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι και τυπικά ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα και ορίστηκαν οι θέσεις και οι αρμοδιότητες των μελών.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Στέφανος Αυγουλέας θα είναι ο αντιπρόεδρος του συλλόγου και εκείνος που θα τρέξει αρκετά θέματα.

Ο Παναγιώτης Μπόμπης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό Α.Ο. στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, θα είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας. Στις υπόλοιπες θέσεις ορίστηκαν ο Γιώργος Μοιρέας ως ταμίας, ο Βασίλης Παρθενόπουλος ως Γενικός Αρχηγός και ο Αλέξανδρος Έλληνας ως Έφορος Εγκαταστάσεων. Μέλη του Δ.Σ. είναι ακόμα οι Παναγιώτης και Πέτρος Μπίτσος και Βασίλης Παυλόπουλος, ενώ αναπληρωματικά μέλη είναι οι Παναγιώτης Μαλακατές, Σωτήρης Νίκας και Θόδωρος Συνοδινός.

Αποφασίστηκε επίσης και η νέα τριμελή επιτροπή του τμήματος βόλεϊ ανδρών. Σε αυτή τοποθετήθηκε ως πρόεδρος ο Αλέξανδρος Έλληνας, αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Αγραπιδάκης και μέλος ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Συνεδρίασε το πρωί της Πέμπτης 14/6 το νεοεκλεγές διοικητικό σχήμα του Παναθηναϊκού Α.Ο., με θέμα τη συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα και έπειτα από ομόφωνη απόφαση η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι ως κάτωθι:

Πρόεδρος: Δημήτριος Γιαννακόπουλος

Αντιπρόεδρος: Στέφανος Αυγουλέας

Γεν. Γραμματέας: Παναγιώτης Μπόμης

Ταμίας: Γιώργος Μοιρέας

Γεν. Αρχηγός: Βασίλειος Παρθενόπουλος

Έφορος Εγκαταστάσεων: Αλέξανδρος Έλληνας

Μέλη: Παναγιώτης Μπίτσος, Πέτρος Μπίτσος, Βασίλειος Παυλόπουλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ