ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυγενάκης: "Θα παραταθεί για τρεις μέρες η διαβούλευση του σχεδίου νόμου"

Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε ομιλία του στη Βουλή
Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε ομιλία του στη Βουλή EUROKINISSI

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε ότι η διαβούλευση του σχεδίου νέου που έχει κατατεθεί στη Βουλή θα παραταθεί για τρεις ημέρες ακόμα.

Ικανοποιημένος από την πορεία της διαβούλευσης του σχεδίου του νέου αθλητικού νόμου εμφανίζεται ο Λευτέρης Αυγενακης. Για αυτό το λόγο ο υφυπουργός αθλητισμού αποφάσισε να υπάρξει παράταση στη δημόσια διαβούλευση για τρεις ημέρες ακόμα.

Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter: "Η διαβούλευση του σ/ν θα παραταθεί για 3 ακόμη ημέρες. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τα θετικά σχόλια που έχουμε εισπράξει από ερασιτέχνες αθλητές, επαγγελματίες, ερασιτεχνικά σωματεία & το υγιές κομμάτι του αθλητισμού αλλά & όλες τις παρατηρήσεις που έχουν υποβληθεί".

Παράλληλα, ο Οργανισμός Ανάπτυξης του Ποδοσφαίρου για Άτομα με Ακρωτηριασμό εξέφρασε την ικανοποίησή του για όσα συμπεριλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου και την δημιουργία νέα Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: "Ως Οργανισμός Ανάπτυξης του Ποδοσφαίρου για Άτομα με Ακρωτηριασμό, χαιρετίζουμε την απόφαση και μέριμνα για δημιουργία οικείας Ομοσπονδίας για το Ποδόσφαιρο Ακρωτηριασμένων που περιλαμβάνεται στον νέο αθλητικό νόμο.
Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκηπου αξιολόγησε τις προτάσεις μας και αναγνώρισε την ανάγκη δημιουργίας ομοσπονδίας για την αποτελεσματικότερη ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ