Αυγενάκης: Συναντήθηκε με αθλητικά σωματεία και φορείς στη Λάρισα

Στη Λάρισα βρέθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους Σωματείων και αθλητικούς φορείς.

Την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους Σωματείων και αθλητικούς φορείς της Θεσσαλίας είχε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλα και για την πορεία των έργων που είναι σε εξέλιξη.

Ωστόσο, το κυριότερο θέμα συζήτησης ήταν οι εκλογές στις αθλητικές Ομοσπονδίες.

Ο κ. Αυγενάκης απάντησε στις ερωτήσεις που του έγιναν σχετικά με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, επεσήμανε ότι θα ψηφίσουν μόνο τα σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο και παράλληλα ενημέρωσε για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί από την Πολιτεία σχετικά με την οικονομική βοήθεια που θα δοθεί.

Για τις επαφες που ειχε έγραψε στο twitter: "Ανοικτή συζήτηση με αθλητικά σωματεία & φορείς για σχέδιο νόμου που βγαίνει στη διαβούλευση. Τι αλλάζει, πώς θα γίνουν εκλογές, πώς θα ψηφίζουν μόνο τα νόμιμα & ενεργά σωματεία του Μητρώου, πώς θα κατανεμηθεί η επιχορήγηση των 12 εκατ. Γόνιμος διάλογος, λύσαμε απορίες".

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.