ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυγενάκης: "Μεταρρύθμιση που φέρνει οξυγόνο στις αθλητικές ομοσπονδίες"

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, είπε το δικό του "ευχαριστώ" για την στήριξή του από μεγάλους αθλητές για τις αθλητικές μεταρρυθμίσεις.

Μετά τις αναρτήσεις στα social media σπουδαίων αθλητών, ήρθαν και οι δηλώσεις αρκετών άλλων για να φουντώσουν το κύμα αλλαγής που έχει σηκωθεί στον ελληνικό αθλητισμό. Με χαρακτηριστικές δηλώσεις τους κορυφαίοι αθλητές μας, οι περισσότεροι εκ των οποίων παραβρέθηκαν στη μαζική συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, που πραγματοποιήθηκε στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά, εξέφρασαν την στήριξή τους στις αθλητικές μεταρρρυθμίσεις, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να εκφράζει τις ευχαριστίες του.

"Είναι συγκινητική η στήριξη Ολυμπιονικών και κορυφαίων αθλητών στο έργο της Κυβέρνησης για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την αθλητική μεταρρύθμιση που ολοκληρώνουμε με το σχέδιο νόμου. Την στηρίζουν και τους ευχαριστούμε. Μεταρρύθμιση που φέρνει οξυγόνο στις αθλητικές ομοσπονδίες και δημιουργεί προϋποθέσεις για ένα υγιές και παραγωγικό αθλητικό οικοσύστημα.

Που θα έχει στο προσκήνιο τους αθλητές και τις ανάγκες τους, που θα αγκαλιάζει όλη την αθλητική οικογένεια. Αυτή είναι η φιλοσοφία άλλωστε και του ίδιου του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αφουγκράστηκε τις ανάγκες των αθλητών αλλά και την ανάγκη να σχεδιάσουμε τον αθλητισμό του μέλλοντος", ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ