ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Authentic Big Blue" και "Dolphin Man" ενώνουν δυνάμεις

"Authentic Big Blue" και "Dolphin Man" ενώνουν δυνάμεις

To "Authentic Big Blue" εμπνεύστηκε από την ταινία του Λικ Μπεσόν «Απέραντο Γαλάζιο» η οποία γυρίστηκε στην Αμοργό το 1988 και αναφερόταν στη ζωή του θρυλικού δύτη Ζακ Μαγιόλ.

Την ίδια πηγή έμπνευσης έχει και το ντοκιμαντέρ «Dolphin Man» το οποίο κάνει την αθηναϊκή του πρεμιέρα στον κινηματογράφο Δαναό την 1η Φεβρουαρίου 2018. Η ταινία, μια συμπαραγωγή Ελλάδας, Γαλλίας, Καναδά, Ιαπωνίας, Ιταλίας σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου, έχει αφηγητή τον ηθοποιό Ζαν Μαρκ Μπαρ που υποδύθηκε τον Ζακ Μαγιόλ στο «Απέραντο Γαλάζιο» και έδωσε το παρών στο 1ο «Authentic Big Blue» που διεξήχθη τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Αμοργό.

Το «Authentic Big Blue» στηρίζει κάθε προσπάθεια προβολής της ελεύθερης κατάδυσης και συνεργάζεται γ’ αυτό το λόγο με τους συντελεστές της ταινίας.

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, μετά το τέλος της προβολής (20:15) του «Dolphin Man», θα ακολουθήσει συζήτηση για την ελεύθερη κατάδυση με τους διοργανωτές του «Authentic Big Blue», τους εκπροσώπους της AIDA Hellas και την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Τζένα Απόκοτος που συμμετέχει και στην ταινία.

Σας περιμένουμε να χαθούμε για άλλη μια φορά στη μαγεία του... απέραντου γαλάζιου!

Η Συνέντευξη Τύπου του «Dolphin Man» θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου 2018, στις 12:00, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ