ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Athens Spartans Rugby Girls - Χτίζοντας τη θηλυκή δύναμη της ομάδας των "Σπαρτιατών"

Athens Spartans Rugby Girls - Χτίζοντας τη θηλυκή δύναμη της ομάδας των "Σπαρτιατών"

Μετά από 35 χρόνια δράσης στον χώρο του Rugby Union, το παλαιότερο σωματείο ράγκμπυ στην Ελλάδα ιδρύει γυναικεία ομάδα και κάνει ανοιχτό κάλεσμα σε κορίτσια που θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα και να χτίσουν την θηλυκή δύναμη της ομάδας των "Σπαρτιατών"!

Η σημερινή ομάδα Athens Spartans RFC ιδρύθηκε το 1982 από ομογενείς ως το πρώτο αθλητικό σωματείο ράγκμπυ στον Ελλαδικό χώρο. Όλα τα χρόνια η ομάδα υπήρξε δραστήρια στον χώρο συμμετέχοντας αγωνιστικά σε τοπικές και διεθνείς διοργανώσεις, φιλοξενώντας φιλικούς αγώνες με ελληνικές και ξένες ομάδες, συμμετέχοντας ενεργά στην ελληνική σκηνή του Rugby Union και διαδίδοντας το άθλημα.

Με την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του αθλήματος στην χώρα και την ίδρυση γυναικείων ομάδων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, το σωματείο στα πλαίσια της στρατηγικής του για τα επόμενα χρόνια, αποφάσισε την δημιουργία γυναικείας ομάδας. Βασικός σκοπός της ομάδας είναι η διάδοση του αθλήματος μέσα από τον εμπλουτισμό της σκηνής του γυναικείου ράγκμπυ στην χώρα, κάτι που θα δώσει την ευκαιρία για περισσότερους αγώνες, σταδιακή και σταθερή αναβάθμιση του επιπέδου και μεγαλύτερη προβολή του αθλήματος.

Η ολοκαίνουργια γυναικεία ομάδα των Athens Spartans RFC καλεί όσες θα ήθελαν να δοκιμάσουν το άθλημα να έρθουν σε επικοινωνία στο τηλέφωνο 6973324408, το email [email protected] ή μέσα από την σελίδα της ομάδας στο internet ( www.spartansrugby.gr) ή στο facebook ( www.facebook.com/athensspartansrfc). Όλες οι προπονήσεις για τον μήνα του Σεπτεμβρίου θα προσφέρονται δωρεάν.

Ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν με την διοργάνωση είναι και όσοι θα ήθελαν να βοηθήσουν εθελοντικά στην οργάνωση και ανάπτυξη της νεοσύστατης ομάδας!

Οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνονται δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή 19.00 με 21.00, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου νεότητας Αγίου Κοσμά ενώ Δευτέρα και Τετάρτη στις ίδιες ώρες πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των ανδρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ