ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απίστευτο: Προσπάθησαν να ακρωτηριάσουν αθλητή με πριόνι!

In this photo taken June 21, 2015 and supplied by B-Active Sports, Mhlengi Gwala competes in an event in Durban, South Africa. Assailants attacked Gwala, a top athlete, Tuesday, March 6, 2018, while he was cycling to a training session and cut into his legs with a blunt saw, causing severe injures. (B-Active Sports/Jethro Snyders via AP)
In this photo taken June 21, 2015 and supplied by B-Active Sports, Mhlengi Gwala competes in an event in Durban, South Africa. Assailants attacked Gwala, a top athlete, Tuesday, March 6, 2018, while he was cycling to a training session and cut into his legs with a blunt saw, causing severe injures. (B-Active Sports/Jethro Snyders via AP) AP

Θύμα απίστευτης επίθεσης από τρεις άνδρες που προσπάθησαν να τον ακρωτηριάσουν με πριόνι έπεσε την Τρίτη (6/3) ο τριαθλητής από τη Νότια Αφρική, Μλέντζι Γκουάλα.

Στιγμές φρίκης έζησε την Τρίτη (6/3) ο τριαθλητής από τη Νότια Αφρική, Μλέντζι Γκουάλα. Ο 27χρονος πήγαινε με ποδήλατο στην προπόνηση, όταν τρεις άνδρες του επιτέθηκαν και προσπάθησαν να τον ακρωτηριάσουν με πριόνι!

Όπως αναφέρει ο "Guardian", οι δράστες αρχικά τον κατέβασαν από το ποδήλατό του και επιχείρησαν να κόψουν το δεξί πόδι του, προκαλώντας του ζημιά στους μύες, τα νεύρα και τα οστά. Στη συνέχεια προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο και στο αριστερό πόδι του προτού ο Γκουάλα το σκάσει, σέρνοντας το κορμί του στον δρόμο, όπου σταμάτησε ένα αμάξι για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο 27χρονος στάθηκε... τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού δεν επηρεάστηκε η κεντρική αρτηρία με αποτέλεσμα οι γιατροί που τον χειρούργησαν να σώσουν το πόδι του.

Ακόμα δεν υπάρχει εξήγηση για τον λόγο που ο Γκουάλα έπεσε θύμα μιας τέτοιας επίθεσης παρά το γεγονός πως προσέφερε στους δράστες το κινητό, το πορτοφόλι καθώς και το ποδήλατό του.

Κεντρική photo: AP/Jethro Snyders

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ