ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναζητείται λύση για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

ΓΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
ΓΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το απόγευμα θα διεξαχθεί η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ακόμα δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος για να διοικήσει.

Λύση της τελευταίας στιγμής ή παράταση στο αδιέξοδο; Θα φανεί σήμερα το απόγευμα (18:00) στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Αυτή τη φορά η ΓΣ θα διεξαχθεί κανονικά, αφού αρκεί η παρουσία έστω και ενός μέλους. Στην πρώτη διαδικασία το Σάββατο (27/5) είχαν παραστεί περίπου 100 ταμειακώς εντάξει εγγεγραμμένοι από τους 355 και δεν είχε σημειωθεί απαρτία. Εκτιμάται πως και σήμερα θα υπάρξει ανάλογη προσέγγιση.

Τα δύο πιο σημαντικά θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούν την εκλογή νέας διοίκησης και την έγκριση των ενεργειών του απερχόμενου προέδρου, Δημήτρη Μπαλτάκου, για το Γουδή. Ωστόσο, δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος για να διοικήσει τον Ερασιτέχνη και χωρίς εκλεγμένο ΔΣ, ο Σύλλογος θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο.

Συνεπώς, μία διοίκηση ορισμένη από το δικαστήριο δεν θα έχει τη δικαιοδοσία να χειριστεί το γηπεδικό και θα αρκείται στη συγκρότηση των ομάδων και στη λειτουργία των τμημάτων. Για αυτό, οι εξελίξεις παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και θα διαφανούν σε λίγες ώρες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ