ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Υγρός στίβος: Μπάχαλο με το Ευρωπαϊκό ανδρών - γυναικών

ΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2016 / ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑ 4Χ100 ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ-ΒΑΖΑΙΟΣ.(EUROKINISSI-FOTOARENA)
ΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2016 / ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑ 4Χ100 ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ-ΒΑΖΑΙΟΣ.(EUROKINISSI-FOTOARENA) EUROKINISSI

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου ανδρών και γυναικών αφού υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στους διοργανωτές και την LEN. Ακυρώθηκαν οι αγώνες νέων.

Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το πότε θα πραγματοποιηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης. Αρχικά, ήταν να διεξαχθεί αυτές τις μέρες, μετατέθηκε τον Αύγουστο και τώρα όλοι ψάχνουν για νέα ημερομηνία.

Η LEN θα ήθελε να γίνει μέσα στο 2020 ακόμα κι αν είναι χωρίς θεατές ή έστω με μικρότερο αριθμό ανθρώπων στις κερκίδες.

Κάτι τέτοιο δεν θέλουν καν να το σκέφτονται οι διοργανωτές. Είναι χαρακτηριστικό πως τα περισσότερα εισιτήρια είχαν πουληθεί και οι Ούγγροι περίμεναν τα έσοδα για να βγάλουν μέρος του κόστους διεξαγωγής των αγώνων.

Έτσι, τα δεδομένα είναι δύο. Είτε οι αγώνες θα γίνουν το 2021 στην Ουγγαρία κορονοϊού επιτρέποντος ή θα η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα πρέπει να βρει άλλη έδρα.

Επιπρόσθετα η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Κ19 δεν θα διεξαχθούν. Ανάμεσα σε αυτά και αυτό των Νέων ανδρών που θα γινόταν στο Βόλο τον Σεπτέμβριο.

"Οι αντίστοιχες τεχνικές επιτροπές θα προετοιμάσουν προτάσεις εάν αυτές οι ηλικιακές ομάδες που έχουν χάσει την ευκαιρία να συμμετάσχουν φέτος το καλοκαίρι θα πρέπει να είναι επιλέξιμες για συμμετοχή στο 2021 ή όχι" αναφέρει η ανακοίνωση της LEN.

Συγκεκριμένα δεν θα διεξαχθούν:

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων πόλο Κ19 (Βόλος, 6 έως 13 Σεπτεμβρίου)

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων γυναικών πόλο Κ19 (Ρώμη, 23 έως τις 30 Αυγούστου)

Ευρωπαϊκό κολύμβησης

Ευρωπαϊκό συγχρονισμένη κολύμβησης

Ευρωπαϊκό καταδύσεων

Ευρωπαϊκό ανοικτής θάλασσας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ