ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Προκρίθηκε στον τελικό η Πλατανιώτη

Evangelia Platanioti from Greece performs during the solo synchronized swimming free routine at the LEN Swimming European Championships in Berlin, Germany, Friday, Aug. 15, 2014. (AP Photo/Michael Sohn)
Evangelia Platanioti from Greece performs during the solo synchronized swimming free routine at the LEN Swimming European Championships in Berlin, Germany, Friday, Aug. 15, 2014. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη συγκέντρωσε 86.9961 βαθμούς κατέλαβε την έβδομη θέση στον Προκριματικό του Τεχνικού προγράμματος του Σόλο της Συγχρονισμένης κολύμβησης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Βουδαπέστη.

Την 7η θέση στον Προκριματικό του Τεχνικού προγράμματος του Σόλο της Συγχρονισμένης κολύμβησης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Βουδαπέστη, κατέλαβε η Ευαγγελία Πλατανιώτη το μεσημέρι της Παρασκευής (14/7), στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, και προκρίθηκε στον Τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει αύριο Σάββατο (15/7).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εκτέλεσε όμορφα το πρόγραμμά της, βαθμολογήθηκε με 86,9661 β., κατετάγη 7η ανάμεσα σε 30 αθλήτριες που μετείχαν στον Προκριματικό και θα διεκδικήσει μια ακόμα καλύτερη κατάταξη στον Τελικό όπου προκρίθηκαν οι 12 καλύτερες.

Στον προκριματικό επίσης συμμετείχε και η Βασιλική Αλεξανδρή. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία αγωνίζεται για την Αυστρία ήταν όγδοη έχοντας 82.7804 βαθμούς και πήρε και εκείνη την πρόκριση για τον τελικό.

Την πρώτη θέση στον Προκριματικό του Τεχνικού Σόλο πήρε η Ρωσίδα Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο με 94,0229 β., τη δεύτερη η Ισπανίδα Όνα Καρμπονέλ με 92,3893 β. και την τρίτη η Γιαπωνέζα Γιουκίκο Ινούι με 90,8837 β.

Το απόγευμα της Παρασκευής (14/7) αγωνίζονται στον Προκριματικό του Τεχνικού Ντουέτου οι Ευαγγελία Πλατανιώτη - Εβελίνα Παπάζογλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Προκριματικού στο Τεχνικό Σόλο:

Προκρίθηκε στον τελικό η Πλατανιώτη

Photo credits: AP Photo/Michael Sohn

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ