ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Εγκαινιάζεται η συνεργασία του Απόλλωνα Σμύρνης με το Safe Water Sports

Εγκαινιάζεται η συνεργασία του Απόλλωνα Σμύρνης με το Safe Water Sports

Ο Απόλλων Σμύρνης στηρίζει το "Safe Water Sports" και τo προσεχές Σάββατο (3/3, 1 μ.μ) θα πραγματοποιηθεί το "1ο Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την ασφάλεια στο νερό".

To προσεχές Σάββατο 3/3/2018 στη 1 μ.μ. στην αίθουσα τροπαίων του «Γ. Καμάρας» στη Ριζούπολη θα πραγματοποιηθεί το «1ο Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την ασφάλεια στο νερό», το οποίο και θα εγκαινιάσει τη συνεργασία του τμήματος του Υγρού Στίβου του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης» με τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό Safe Water Sports.

Τα παιδιά και οι αθλητές του τμήματος, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης του Συλλόγου, θα λάβουν την απαραίτητη ενημέρωση από το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του Safe Water Sports σχετικά με την ασφάλεια και την πρόληψη ατυχημάτων στο νερό αρχής γενομένης από το προσεχές Σάββατο. Φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλα εκπαιδευτικά σεμινάρια στο προσεχές μέλλον, που θα γίνονται και στο νεόδμητο κολυμβητήριο της Ριζούπολης.

Παράλληλα στην αίθουσα τροπαίων, αλλά και στο κολυμβητήριο, θα μπορούν άπαντες να ενημερωθούν για τα προϊόντα του Safe Water Sports (T-shirt, κολυμβητικά σκουφάκια, μολύβια, παιδικά παραμύθια, κουκλάκια κτλ) με τα έσοδα να δίνονται για την υποστήριξη του οργανισμού.

Στο πλάι του Safe Water Sports θα βρίσκεται σε όλη αυτή τη διαδρομή και η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης» που θα συμβάλει με οποιοδήποτε τρόπο στην προβολή του οργανισμού.

Το προφίλ του Safe Water Sports

To Safe Water Sports είναι ένα μη-κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2015 με βασικό σκοπό την ενίσχυση της ασφάλειας στο νερό και τα υδάτινα σπορ. Το Safe Water Sports είναι μια καθαρά εθελοντική πρωτοβουλία που δεν λαμβάνει καμία χρηματική υποστήριξη από το κράτος.

Το όραμά μας είναι να βοηθήσουμε την πολιτεία και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο των αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το νερό, ώστε να γίνει η χώρα μας, υπόδειγμα οργάνωσης και ασφάλειας.

Το Safe Water Sports είναι μια καινοτόμος πρωτοβουλία, που για πρώτη φορά τόσο οργανωμένα σε ολόκληρο τον κόσμο, στοχεύει να αποτελέσει για την χώρα μας, το σημείο αναφοράς και το βασικό εργαλείο ενημέρωσης για τις δραστηριότητες στο νερό και την ασφάλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ