ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Διαθεσόπουλος: "Να συνεχίσουν οι αθλητές μας τα θαύματα, καλύτερο το 2018"

Διαθεσόπουλος: "Να συνεχίσουν οι αθλητές μας τα θαύματα, καλύτερο το 2018"

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, έστειλε τις ευχές του για τη νέα χρονιά, ενώ παράλληλα συνεχάρη τους αθλητές μας για την σπουδαία προσπάθεια που κατέβαλαν και φέτος.

Το 2017 ολοκληρώνεται σε μερικές ημέρες και σηματοδοτήθηκε από σπουδαίες διακρίσεις στο χώρο του Υγρού Στίβου, σε όλα τα αθλήματα. Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες με τις οποίες βρέθηκαν συχνά αντιμέτωποι οι αθλητές της ΚΟΕ, έδειξαν αυταπάρνηση και ζήλο και κατάφεραν να κρατήσουν για μια ακόμη χρονιά ψηλά τον Υγρό Στίβο αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας και έστειλε τις ευχές του για τη νέα χρονιά, ενώ παράλληλα συνεχάρη τους αθλητές μας για την σπουδαία προσπάθεια που κατέβαλαν και φέτος.

"Θα ήθελα πέρα από τις ευχές για υγεία, Καλή Χρονιά και ηρεμία, να συνεχίσει ο χώρος μας να φέρνει επιτυχίες που κρατούν την ΚΟΕ στην κορυφή, όπως όλα τα τελευταία χρόνια. Επίσης εύχομαι στους αθλητές των Εθνικών μας ομάδων να είναι υγιείς δίχως προβλήματα στους ευρωπαϊκούς αγώνες που δίνουν και να συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους. Και φυσικά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο το 2018 να είναι μια καλύτερη χρονιά, μιας και οι τελευταίες χρονιές είναι λίγο ζοφερές για την ελληνική κοινωνία", σημείωσε αρχικά ο κ. Διαθεσόπουλος.

Αναφορικά με το τι κρατά από το 2017 που ολοκληρώνεται: "Πιστεύω πως και για εμάς αλλά και για όλο τον κόσμο δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά από πλευράς συνθηκών. Από το χώρο μας κρατώ τις επιτυχίες μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, στο Παγκόσμιο Νέων Ανδρών στο Βελιγράδι, στο Παγκόσμιο Νέων Γυναικών στο Βόλο, όπως επίσης και τις υπόλοιπες διακρίσεις μας σε όλες τις άλλες κατηγορίες".

Σχετικά με το τι προσμένει από τη νέα χρονιά, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ υποστήριξε: "Εύχομαι να λυθούν κάπως τα προβλήματα της Ομοσπονδίας μας στον οικονομικό τομέα, καθώς και να αντιμετωπιστούν επίσης τα σημαντικότατα θέματα που υπάρχουν με τα κολυμβητήριά μας, διότι είναι απαραίτητα τα κολυμβητήρια αυτά για την σωστή προετοιμασία και προπόνηση των αθλητών μας ώστε να συνεχίσουν να κάνουν θαύματα. Διότι, δεδομένων των συνθηκών, είναι θαύματα αυτά τα οποία πετυχαίνουν κάθε χρόνο οι αθλητές της Ομοσπονδίας μας".

Για το τι θα ζητούσε από το κράτος για τη νέα χρονιά: "Θα ήθελα να μας εξασφαλίσει η Πολιτεία σοβαρούς και κατάλληλους χώρους για την προετοιμασία των ομάδων και των αθλητών μας, και δεύτερον θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και μια οικονομική βοήθεια ανάλογη των δυνατοτήτων του κράτους, ώστε να μπορέσουν να επιλυθούν ορισμένα από τα προβλήματα που δυσχεραίνουν το έργο μας κάθε χρόνο".

Τέλος, σχετικά με το ποιους αθλητές ξεχώρισε τη χρονιά που μας πέρασε, ο κ. Διαθεσόπουλος υπογράμμισε: "Νομίζω ότι όλα τα παιδιά των Εθνικών μας ομάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κάποιοι έφτασαν ψηλότερα από άλλους αλλά σε γενικές γραμμές όλοι μαζί μας έφεραν σπουδαίες διακρίσεις και αυτή τη χρονιά. Εύχομαι να συνεχίσουν οι αθλητές αυτοί να μας ανεβάζουν ψηλά και να δείχνουν την ίδια αυταπάρνηση, ακόμη και με τις αντίξοες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ