ΒΟΛΕΪ

Υπό παραίτηση ο Ανδρεόπουλος στην Εθνική βόλεϊ ανδρών

MEDIA DAY ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΒΟΛΛΕΥ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
MEDIA DAY ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΒΟΛΛΕΥ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος υπέβαλε την παραίτηση του από προπονητής της Εθνικής ομάδας βόλεϊ των ανδρών, ωστόσο καταβάλλονται προσπάθειες να τον μεταπείσουν.

Μετά το τέλος και του τρίτου φιλικού με τη Λευκορωσία στο οποίο η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ανακοίνωσε στους παίκτες ότι υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή.

Ο Ομοσπονδιακός κόουτς φέρεται να είχε παράπονα από τη συμπεριφορά κάποιων εκ των διεθνών, με τους αθλητές να θεωρούν υπερβολικά τα όσα ειπώθηκαν.

Στη συνέχεια υπήρξε ευρεία σύσκεψη παρουσία του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, του τιμ μάνατζερ, Μάριου Γιούρδα, αλλά και του αρχηγού Γιώργου Πετρέα. Ενήμερος για όλα όσα συνέβησαν ήταν και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στην Κρήτη για τους τελικούς του πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ φρόντισε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην Αλεξανδρούπολη.

Η κατάσταση σε πρώτη φάση φαίνεται να εκτονώθηκε και μένει να δούμε αν ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα πάρει πίσω την παραίτησή του μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν. Όλα αυτά περίπου δύο εβδομάδες πριν μπει στη μάχη των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ