ΒΟΛΕΪ

Χριστοδούλου: "Υπάρχει χημεία, όρεξη και διάθεση"

Χριστοδούλου: "Υπάρχει χημεία, όρεξη και διάθεση"

Η Εθνική γυναικών βρίσκεται στη Σκάλα Λακωνίας όπου προετοιμάζεται. Η διεθνής πασαδόρος, Στέλλα Χριστοδούλου, μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις αυτού του νέου ξεκινήματος.

Η Εθνική γυναικών βρίσκεται στη Σκάλα Λακωνίας όπου προετοιμάζεται και απολαμβάνει τη φιλοξενία και την αγάπη όλων. Η διεθνής πασαδόρος, Στέλλα Χριστοδούλου, μιλώντας για τις πρώτες εντυπώσεις αυτού του νέου ξεκινήματος ανέφερε:

"Φέτος έγιναν αλλαγές στο προπονητικό σταφ αλλά και αρκετές προσθήκες νέων αθλητριών με πολύ ταλέντο. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Υπάρχει χημεία, όρεξη και διάθεση για πολλή δουλειά ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα".

Ο Δήμος Ευρώτα που έχει "υιοθετήσει" για τα επόμενα τρία χρόνια τις Εθνικές γυναικών φαίνεται ότι έχει αφήσει από την πρώτη στιγμή τις καλύτερες εντυπώσεις. "Είμαστε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε στη Σκάλα Λακωνίας για αυτή την προετοιμασία αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Από τις πρώτες μέρες που βρεθήκαμε εδώ οι άνθρωποι μας αγκάλιασαν και φροντίζουν καθημερινά ώστε να μη μας λείπει τίποτα. Επίσης η Ομοσπονδία είναι στο πλευρό μας πιο άμεσα από ποτέ και έτσι οι αθλήτριες έχουμε το μυαλό μας μόνο στο αθλητικό κομμάτι", σχολίασε η Χριστοδούλου.

Αναφερόμενη στους φετινούς στόχους, η Ελληνίδα πασαδόρος τόνισε: "Σίγουρα με τις πολλές αλλαγές τόσο στο σταφ όσο και σε πολλές αθλήτριες χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Ο μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό του 2019 και φυσικά για αυτό το στόχο δουλεύουμε καθημερινά από τώρα και θέλουμε και την πρόκριση στο Παγκόσμιο αν και γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε πολύ δυνατούς αντιπάλους. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Εξάλλου το κλίμα της ομάδας είναι πολύ καλό"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ