ΒΟΛΕΪ

Χριστοδούλου: "Το όνειρο φαντάζει πραγματικότητα"

CEV CHALLENGE CUP / ÏÓÖÐ - ÃÅÍÉÓÅÉ ÊÑÁÓÍÏÃÉÁÑÓÊ / OLYMPIAKOS - YENISEI KRASNOYARSK (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
CEV CHALLENGE CUP / ÏÓÖÐ - ÃÅÍÉÓÅÉ ÊÑÁÓÍÏÃÉÁÑÓÊ / OLYMPIAKOS - YENISEI KRASNOYARSK (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Στέλλα Χριστοδούλου μίλησε για την νίκη επί της Γενισέι στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup και αναφέρθηκε στο όνειρο της συμμετοχής στον τελικό.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν για μία ακόμη φορά από τις καθοριστικές παίκτριες των ερυθρόλευκων στη νίκη με 3-1 σετ επί της Γενισέι για τον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup. Η Στέλλα Χριστοδούλου κράτησε χαμηλούς τους τόνους ενόψει της ρεβάνς, ωστόσο δεν έκρυψε ότι όνειρο όλων των συμπαικτριών της είναι να αγωνιστούν στον τελικό της διοργάνωσης.

Αρχικά, μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε: "Ήταν μία τεράστια νίκη. Αυτή η ομάδα ή καλύτερα η οικογένεια, απέδειξα πως όταν παίζει με πάθος δεν έχει αντίπαλο. Είμαι συγκινημένη που γράφουμε τη δική μας ιστορία".

Στη συνέχεια είπε: "Είναι ήδη επιτυχημένη χρονιά για εμάς. Από τους "16" που σταματήσαμε πέρσι, φέτος έχουμε φτάσει ήδη στα ημιτελικά. Δεν θέλουμε όμως να σταματήσουμε εκεί. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό. Παρά την κούραση και τους τραυματισμούς μπαίνουμε στο γήπεδο και το αποδεικνύουμε αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του. Ήταν στο πλευρό μας και δείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά".

Για το πρόβλημα του τραυματισμού της: "Είναι κάτι το οποίο έχω τον τελευταίο καιρό. Πιστεύω ότι δεν είναι κάτι το σημαντικό και θα παίξω κανονικά την Κυριακή"

Για τη ρεβάνς στη Ρωσία: "Η ομάδα από τη Ρωσία είναι δυνατή και περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι στη Ρωσία. Μεσολαβεί ένα μεγάλο ταξίδι και η κούραση που θα φέρει αυτό. Φυσικά, εμείς θα πάμε εκεί να παίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να πάρουμε την πρόκριση".

Για την ενδεχόμενη πρόκριση στον τελικό: "Η παρουσία μας στον τελικό έμοιαζε με όνειρο και τώρα φαντάζει πραγματικότητα. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα και πρέπει να κάνουμε και το δεύτερο για να παίξουμε στον τελικό της Ευρώπης".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ