ΒΟΛΕΪ

Χίπε: "Τι αγώνας, τι κόσμος!"

CEV CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÌÐÏÕÑÓÁ / FINAL / OLYMPIAKOS - BURSA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
CEV CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÌÐÏÕÑÓÁ / FINAL / OLYMPIAKOS - BURSA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η Σάσκια Χίπε ανέβασε πανηγυρική φωτογραφία στο Instagram μετά τον άθλο με την Μπούρσα και εγκωμίασε τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποστήριξή του στο ματς του "Μελίνα Μερκούρη".

Ο Ολυμπιακός έκανε τρομερή ανατροπή κόντρα στην Μπούρσα και επικράτησε με 3-2 σετ στο "Μελίνα Μερκούρη" στο πλαίσιο του πρώτου τελικού του CEV Challenge Cup. Η Σάσκια Χίπε τράβηξε πάλι το... κουπί στην επίθεση και μετά το ματς ανέβασε φωτογραφία και μήνυμα στο λογαριασμό της στο Instagram, εγκωμιάζοντας τον "ερυθρόλευκο" κόσμο και εκφράζοντας τα συναισθήματά της.

"Τι αγώνας! Τι κόσμος!!! Πόσα συναισθήματα!! Σας ευχαριστούμε όλους που το κάνατε τόσο ιδιαίτερο. Έχουμε ένα ακόμη βήμα και ξέρουμε ότι βρίσκεστε πίσω μας", ανέφερε η Γερμανίδα και από κάτω γνώρισε την αποθέωση στα μηνύματα από τους φίλους του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Το Μ. Σάββατο (16:00) διεξάγεται ο δεύτερος τελικός επί τουρκικού εδάφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ