ΒΟΛΕΪ

Χαρμολύπη στον ΠΑΟΚ για την προσπάθεια και τον αποκλεισμό

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÓÁÓÔÁÌÁËÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÓÁÓÔÁÌÁËÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Σαστάμαλα με 3-1 σετ, αλλά οι νίκες των Μπερλίν και Σομόν, στέρησαν από το "Δικέφαλο" την είσοδο στους "12" του Champions League. Τι είπαν οι Ντανιέλε Ρίτσι, Σάμι Κουρτίλα και Θάνος Τερζής.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Σασταμάλα με 3-1 σετ στο κλειστό της "Πυλαίας", αλλά οι νίκες των Μπερλίν και Σομόν, στέρησαν από το "Δικέφαλο" την είσοδο στους "12" του Champions League.

Ο "Δικέφαλος", ήθελε ήττα μίας εκ των δυο, που αντιμετώπιζαν τις πολωνικές Γιαστρζέμπσκι και Σκρα Μπελχάτοβ αντίστοιχα, προκειμένου να βρεθεί μεταξύ των καλύτερων τρίτων και να πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Εντέλει, αυτή δεν ήρθε...

Ο Ιταλός προπονητής των "ασπρόμαυρων", Ντανιέλε Ρίτσι, ανέφερε: " Είμαι ευτυχής, γιατί ήταν ένας δύσκολος αγώνας και μια πιεστική κατάσταση καθώς έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε και είμαστε ικανοποιημένοι".

Ο Σάμι Κουρτίλα, τόνισε με τη σειρά του: " Είμαι απογοητευμένος που χάσαμε απόψε. Στα δύο πρώτα σετ υπήρχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά στα επόμενα δύο σετ χάσαμε πάρα πολλά σημεία στην ίδια περιστροφή και έτσι χάσαμε τον αγώνα. Φυσικά δεν είναι εύκολο να κερδίσεις έναν ματς σε αυτό το επίπεδο. Είδαμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι. Η συμμετοχή στο Champions League ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εμάς, είμαστε στην αρχή της διαδρομής και ελπίζω ότι δεν θα είναι η μοναδική ευκαιρία για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μέρος αυτής της διοργάνωσης και τα επόμενα χρόνια".

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής, σχολίασε: " Σήμερα μπήκαμε για να κερδίσουμε και το καταφέραμε, έχουμε πολλούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Όλα τα παιδιά προσπαθούν. Η θέση του πασαδόρου χρειάζεται εμπειρία. Τιμή μου που αγωνίζομαι μαζί με αυτούς τους συμπαίκτες. Μου δίνουν κίνητρο και το πιο σημαντικό για μένα είναι να βοηθάω την ομάδα. Το πιστεύαμε. Θέλαμε να πάρουμε την νίκη για να ελπίζουμε στην πρόκριση. Μακάρι να έρθει το αποτέλεσμα. Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να εξαρτιόμαστε από τα αποτελέσματα άλλων ομάδων".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ