ΒΟΛΕΪ

Volleyleague: Βίντεο ρέφερι σε όλους τους τηλεοπτικούς αγώνες

Volleyleague: Βίντεο ρέφερι σε όλους τους τηλεοπτικούς αγώνες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ανακοίνωση της η ΕΣΑΠ τονίζει ότι από τα ματς της 4ης αγωνιστικής και έπειτα θα υπάρχει βίντεο ρέφερι σε όλους τους τηλεοπτικούς αγώνες του πρωταθλήματος.

Το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το βίντεο ρέφερι σε όλα τα τηλεοπτικά ματς θα έχουν πλέον οι ομάδες της Volleyleague. Αυτό ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου η ΕΣΑΠ και η απόφαση κοινοποιήθηκε σε όλες τις ομάδες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωσε θα ισχύουν όσα προβλέπονται στο βίντεο ρέφερι στην προκήρυξη.

Υπενθυμίζουμε ότι το σχετικό αίτημα είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός μετά τη λάθος υπόδειξη επόπτη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Μετά και την επίσημη απάντηση της Ε.Ρ.Τ.Α.Ε. πως μπορεί να υποστηρίξει τεχνικά το «βίντεο ρέφερι» στους τηλεοπτικούς αγώνες του πρωταθλήματος, η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως από τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του πρωταθληματος Volley League 2018-19 θα υπάρχει η δυνατότητα «βίντεο ρέφερι» σύμφωνα με τους κανονισμούς που προβλέπονται από την προκήρυξη (άρθρο 10.5).

Η Ε.Σ.Α.Π. απέστειλε επιστολή προς όλα τα Τ.Α.Α. και την Κ.Ε.Δ. ώστε από τους τηλεοπτικούς αγώνες Ηρακλής – Ολυμπιακός και Κομοτηνή – ΑΕΚ να γίνει χρήση του «βίντεο ρέφερι» σύμφωνα με τα όσα προέβλεπε η προκήρυξη και για τους τελικούς του πρωταθλήματος".

Δείτε τι αναφέρει το σχετικό άρθρο.

Volleyleague: Βίντεο ρέφερι σε όλους τους τηλεοπτικούς αγώνες
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ