ΒΟΛΕΪ

Volleyleague γυναικών: Η Θέτις έκλεισε το ρόστερ της με Ριντ

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Θέτις Βούλας ανακοίνωσε την απόκτηση της 25χρονης Αμερικανίδας ακραίας, Άλεξ Ριντ και έτσι ολοκλήρωσε το ρόστερ της για την επόμενη σεζόν.

Μπορεί το ημερολόγιο να γράφει ακόμα 10 Ιουνίου, ωστόσο οι άνθρωποι της Θέτιδας μπορούν να πάνε ήδη για διακοπές. Ο λόγος; Έχουν ήδη έτοιμο το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Ο σύλλογος της Βούλας διατήρησε τον περσινό κορμό του και απέκτησε παίκτριες που τον ανεβάζουν επίπεδο.

Η Θέτις Βούλας ανανέωσε το συμβόλαιο του Γιάννη Νικολάκη, αλλά και των περισσότερων παικτριών της περσινής ομάδας.

Νίκη Απλαδά, Αναστασία Γεωργιάδου, Ιωάννα Γκουντιμένκο, Κωνσταντίνα Δρακουλίδου, Χρυσάνθη Καράμπαλη, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Εβίτα Ξηντάρα, Αναστασία Σιρίνινα ανανέωσαν τα συμβόλαια τους, ενώ κάτοικοι Βούλας έγινε οι Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αλεξ Ρίντ, Ευανθία Λάβδα, Μαρία Αποστολάκη και Μαριεύη Ζούρου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Σ.Π. ΘΕΤΙΣ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη συνεργασίας με την Αμερικανίδα αθλήτρια ALEX REID, η οποία είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται ως ακραία. Την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 διακρίθηκε με την ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο.Ν, ενώ έχει αγωνισθεί στο παρελθόν στην ομάδα Liiga Ploki της Φινλανδίας και στο Colorado State University των Η.Π.Α. Καλωσορίζουμε την ALEX στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την Θέτιδα.

Με την συγκεκριμένη αθλήτρια ολοκληρώθηκε εγκαίρως το «ρόστερ» της γυναικείας ομάδας του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, το οποίο για μία ακόμη χρονιά αποτελείται από δώδεκα ελληνίδες αθλήτριες και μία ξένη. Στόχος της ομάδας μας είναι η επανάληψη της απολύτως επιτυχημένης περσινής πορείας της στην Volleyleague Γυναικών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ