ΒΟΛΕΪ

Volleyleague ανδρών: Ξεκινά το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός τη Δευτέρα

VOLLEY LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κανονικά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Volleyleague ανδρών το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής. Δεν ήθελαν νέα αναβολή οι ομάδες. Τη Δευτέρα (22/10) το ντέρμπι αιωνίων.

Δεν θα υπάρξει τελικά νέα αναβολή στο πρωτάθλημα της Volleyleague των ανδρών, αφού οι περισσότεροι εκπρόσωποι των ομάδων δεν ήθελαν να υπάρξει νέα καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά και της επίσημης πρότασης του Παναθηναϊκού για νέα κλήρωση.

Έτσι, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουμε σερβίς με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής στα οποί ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα.

Μετά από αυτή την απόφαση που πήραν οι εκπρόσωποι των ομάδων και με δεδομένο πως εκτός από τον Εθνικό και ο Ηρακλής Χαλκίδας δεν θα αγωνιστεί, θα έχουμε ένα πρωτάθλημα δέκα ομάδων με δύο εξ αυτών να έχουν ρεπό κάθε Σαββατοκύριακο με εξαίρεση τη 10η και την 21η αγωνιστική όταν και είχαν κληρωθεί να παίξουν μεταξύ τους ο Εθνικός με τον Ηρακλή Χαλκίδας. Βέβαια, αυτό δημιουργεί και άλλα προβλήματα στις ομάδες αφού για παράδειγμα ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης για δύο εβδομάδες θα μείνει χωρίς παιχνίδι αφού την 8η αγωνιστική έχει ρεπό λόγω του Εθνικού και την 9η θα φιλοξενούσε τον Ηρακλής Χαλκίδας.

Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Μέχρι και σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί τι θα γίνει με την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος η οποία παραμένει στον αέρα μιας και τουλάχιστον δεν έχει υπάρξει επισημοποίηση της οποιαδήποτε συμφωνίας με τον ΟΠΑΠ και το μόνο έσοδο των ομάδων θα είναι οι 500.000 ευρώ της ΕΡΤ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Μίκρα 17.00 (ΕΡΤ): Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 – Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Γ.Τριαντάφυλλος, Βραχάτι 18.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός – Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

3ο Λύκειο Κομοτηνής 19.00: ΑΕ Κομοτηνής – ΠΑΟΚ

Κανήθου 19.00: ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Πανελληνίου 17.30 (ΕΡΤ) (Ειδικής Διαχείρισης): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Ρεπό η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ