ΒΟΛΕΪ

Volleyleague ανδρών: Η ΑΕΚ κατήγγειλε την ΕΣΑΠ για παράνομη προκήρυξη

ÁÅÊ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ / VOLLEY LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÁÅÊ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ / VOLLEY LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ αντί να καταθέσει τον φάκελο συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα προχώρησε σε καταγγελία της ΕΣΑΠ για παράνομη προκήρυξη πρωταθλήματος.

Όπως κάθε χρόνο το πρωτάθλημα της Volleyleague των ανδρών ξεκίνησε μακριά από τα γήπεδα. Μόνο που αυτή τη φορά η κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στη Λίγκα και την ΑΕΚ δεν μπορεί κάποιος να προβλέψει που θα φτάσει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι κιτρινόμαυροι είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν τα πράγματα στα άκρα.

Η ΑΕΚ δεν δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα σήμερα (31/7) όπως προέβλεπε η προκήρυξη που έλαβαν με e-mail οι άνθρωποι των ομάδων. Αντ' αυτού έστειλε καταγγελία στην ΕΣΑΠ στην οποία χαρακτηρίζει παράνομη την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Που πατούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ; Στη Γ.Σ. που έγινε στις 11 Ιουλίου οι κιτρινόμαυροι αναφέρουν ότι το σχέδιο της προκήρυξης που εγκρίθηκε είχε καταληκτική ημερομηνία στις 21 Σεπτεμβρίου και όχι στις 31/7 που έλεγε το e-mail.

Μένει να δούμε τι θα συμβεί στη συγκεκριμένη υπόθεση και πόσο θα τραβήξει η κόντρα των δύο πλευρών. Με τα υπάρχοντα δεδομένα η ΑΕΚ δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου, εκτός εάν έχουμε αλλαγή δεδομένων.

Άλλωστε, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα το δούμε αυτό τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ