ΒΟΛΕΪ

Volley league ανδρών: Με σημαντικές απουσίες στους τελικούς οι ομάδες

Volley league ανδρών: Με σημαντικές απουσίες στους τελικούς οι ομάδες
EUROKINISSI

Η συνέχεια τηςVolley league ανδρών θα βρει Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Φοίνικα Σύρου με σημαντικές απουσίες.

Μπορεί να αποφασίστηκε η συνέχεια του πρωταθλήματος τηςVolley league ανδρών, ωστόσο σίγουρα οι τρεις απο τις τέσσερις ομάδες αναμένεται να αγωνιστούν με σημαντικές απουσίες ξένων. Ο μόνος που αναμένεται να αγωνιστεί πλήρης ειναι ο Ολυμπιακός.

Παναθηναϊκός και Φοίνικας Σύρου θα αγωνιστούν χωρίς τους βασικούς τους διαγώνιους. Ο Πέπε Γκονζάλες βρισκεται ήδη στην Αργεντινή, ενώ ο Στάροβιτς δεν δέχτηκε να επιστρέψει για τους αγώνες.

Ο Αργεντινός διαγώνιος ήταν εδώ σε όλη την περίοδο της καραντίνας ωστόσο έφυγε για την πατρίδα του. Από την άλλη ο Σάσα Στάροβιτς αρνήθηκε να έρθει να παίξει αφού φοβάται πιθανό τραυματισμό λόγω της πολύμηνης αποχής.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να αγωνιστεί με βασικό διαγώνιο τον Ράπτη θέση που γνωρίζει αφού από εκεί ξεκίνησε την καριέρα του. Από την άλλη ο Φοίνικας θα αγωνιστεί με τον Μίλλη ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία στο πρωτο μισο της χρονιάς, μέχρι δηλαδή να έρθει ο Γκονζάλες.

Στον ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι ακόμα πιο περίπλοκα αφού δεν αποκλείεται το γεγονός να παίξει χωρίς ξένους. Άλλωστε, ο μόνος που μπορεί να παραμείνει είναι ο Βαν ντε Ντρις.

Βέβαια, περιμένουμε και την αντίδραση των παικτών των άλλων ομάδων και στο κομμάτι των πληρωμών. Η Λίγκα πρότεινε ψαλίδι ύψους 30% κάτι που βρίσκει αντίθετους τους παίκτες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές μεταξύ κάθε ομάδας και των αθλητών για να υπάρξει λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ