ΒΟΛΕΪ

Volley League ανδρών: Δεν κατεβαίνει η Ελπίδα, πέφτει στην ΕΠΕΣΘ

Volley League ανδρών: Δεν κατεβαίνει η Ελπίδα, πέφτει στην ΕΠΕΣΘ
MOTIONTEAM

Η διοίκηση της Ελπίδας Αμπελοκήπων ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί του χρόνου στη Volley League των ανδρών και σίγουρα θα βρεθεί σε κάποια από τις κατηγορίες της ΕΠΕΣΘ.

Χωρίς την Ελπίδα Αμπελοκήπων θα διεξαχθεί την επόμενη σεζόν η Volley League των ανδρών. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως δεν θα κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα και αναμένεται η απόφαση για το που θα αγωνιστεί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή θέσεις ούτε στην Pre League, ούτε στην Α2 των ανδρών.

Αυτό σημαίνει πως η Ελπίδα Αμπελοκήπων θα αγωνιστεί σε κάποια τοπική κατηγορία. Το ποια θα είναι αυτή θα εξαρτηθεί από τις κενές θέσεις που θα υπάρχουν στην ΕΠΕΣΘ και τις κατηγορίες της. Παράλληλα, αναμένεται και η απόφαση για την τιμωρία της ομάδας η οποία συμπεριλαμβάνει αφαίρεση βαθμών (μέχρι και 15) και πρόστιμο (φτάνει μέχρι τις 9.000 ευρώ).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Με λύπη μας, σας ανακοινώνουμε την αποχώρηση της ομάδας μας ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ από το πρωτάθλημα της Volley League Ανδρών ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου 2020-2021. Για τους λόγους της αποχώρησής μας, θα αναφερθούμε αναλυτικά σε επόμενη ανακοίνωσή μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ