ΒΟΛΕΪ

Volley League ανδρών: Αποφασίζεται η τύχη του πρωταθλήματος

LEAGUE CUP 2018 / FINAL-4 2018 / ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
LEAGUE CUP 2018 / FINAL-4 2018 / ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το μεσημέρι της Παρασκευής (22/05) συνεχίζεται η συνεδρίαση της ΕΣΑΠ στην οποία θα αποφασιστεί το μέλλον της Volley League των ανδρών.

Το δεύτερο σκέλος της συνεδρίασης που είχε διακοπεί πριν από μερικές ημέρες θα παιχτεί το μεσημέρι της Παρασκευής (22/05) στην ΕΣΑΠ. Οι εκπρόσωποι των ομάδων της Volley League των ανδρών θα συζητήσουν το μέλλον του πρωταθλήματος

Ουσιαστικά οι επιλογές που υπάρχουν είναι τρεις.

Η συνέχιση του πρωταθλήματος, η διακοπή του με ανάδειξη πρωταθλητή (Ολυμπιακός) και η ολοκλήρωσή του χωρίς να απονεμηθεί τίτλος σε κάποια ομάδα. Σύμφωνα με την πρώτη ψηφοφορία των ομάδων το τρίτο σενάριο είναι και αυτό που συγκεντρώνει θεωρητικά τις λιγότερες πιθανότητες να συμβεί.

Ουσιαστικά οι ομάδες της Λίγκας θα αποφασίσουν για το εάν οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί επιτρέπουν τη συνέχιση του πρωταθλήματος έστω και σε ένα μήνα από τώρα. Αν αυτό δεν συμβαίνει τότε θα γίνει νέα ψηφοφορία για τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Εκεί σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα της προηγούμενης ψηφοφορίας το επικρατέστερο σενάριο είναι ο τίτλος να πάει στον Ολυμπιακό. Όλα αυτά θα τα ξέρουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας αφού όλα δείχνουν ότι θα έχουμε μία ακόμα μαραθώνια συνεδρίαση.

Υπενθυμίζουμε ότι η προηγούμενη κράτησε σχεδόν πέντε ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ