ΒΟΛΕΪ

Βολερό - Ολυμπιακός: Πρώτη μάχη για τους "32" του Challenge Cup

CHALLENGE CUP / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΕΚΙΡΧ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHALLENGE CUP / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΕΚΙΡΧ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στις Κάννες βρίσκεται η αποστολή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του πρώτου αγώνα της φάσης των "32" του Challenge Cup με τη Βολερό, που θα διεξαχθεί απόψε το βράδυ (21:00).

Στις Κάννες βρίσκεται η αποστολή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του πρώτου αγώνα της φάσης των "32" του Challenge Cup με τη Βολερό, που θα διεξαχθεί απόψε το βράδυ (21:00). Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών.

Την αποστολή αποτελούν οι: Γιώτα, Νομικού, Μέιφιλντ, Νικολογιάννη, Λαμπρούση, Μιλεντίγεβιτς, Βλαχάκη, Κωνσταντινίδου, Κοκκινάκη, Χριστοδούλου, Χίπε, Ζακχαίου, Έμοντς.

"Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε ένα ματς χωρίς την πίεση του φαβορί, μιας και ο αντίπαλός μας παρουσιάζεται σα να έχει τον πρώτο λόγο. Μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα εδώ, πριν τον επαναληπτικό στην έδρα μας όπου θα κριθεί η πρόκριση.

Η Βολερό είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολλές ξένες και καλές αθλήτριες, αλλά και αυτή, όπως κι εμείς, δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο γαλλικό πρωτάθλημα", σχολίασε ο Κοβάτσεβιτς στην ιστοσελίδα του πειραϊκού συλλόγου.

H αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, δήλωσε: "Μπροστά μας έχουμε το πιο δυνατό μέχρι στιγμής παιχνίδι της σεζόν, όπου θα αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Στο πρώτο ματς με τη Βολερό θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στο Ρέντη, όπου με τη βοήθεια του κόσμου μας θα παλέψουμε για την πρόκριση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ